Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

De Hobby Optima Ontour is als Edition F V65 GE nu ook leverbaar met de Fiat Ducato als basisauto. Tot nu toe was de best verkochte halfintegraal van het merk in de indeling V65 GE alleen verkrijgbaar op de Citroën Jumper.

In deze speciale nieuwe editie krijgt de halfintegraal vele extra’s. Tot de standaarduitrusting van de Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE behoren onder meer een extra brede toegangsdeur en een elektrische instaptrede, een Thule Omnistor-luifel, automatische airconditioning, een geïntegreerd Pioneer-navigatiesysteem, een wifi-mediacenter, een achteruitrijcamera, een led-flatscreen, en een lederen stuur en dito versnellingspook. De Fiat is verder voorzien van een 140 pk-motor en de originele lichtmetalen wielen van het merk.

Een gezelschap van vier personen kan prima reizen en gezellig zitten in de Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE. Er zijn zelfs vier slaapplaatsen, al zijn die niet voor iedereen geschikt. Zo heeft de bedombouw van de cabinestoelen een afmeting van 160 bij 74 centimeter, wat voor de gemiddelde volwassene te klein is. De optionele slaapplaats in de zitgroep is met een lengte van 195 meter en een breedte van 92 centimeter een stuk ruimer. Van de enkele bedden achterin van, 193 bij 76 en 185 bij 76 centimeter, is een tweepersoonsbed te maken.

Spiegelkast en dakraam

De halfintegraal is verder heel compleet uitgerust. In de keuken zijn onder meer een 133 liter-koelkast en veel opbergruimte te vinden. De badkamer heeft een vaste wastafel, een spiegelkast en een dakraam. Het toilet kan draaien, zodat er ruimte ontstaat om te douchen.

Het interieur van de Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE verschilt behoorlijk van de andere Optima Ontour Editions. In de modellen op de Citroën Jumper is vooral veel grijs te zien. Voor de nieuwe indeling op de Fiat is het grijs gecombineerd met een warm houtdecor. De halfintegraal is leverbaar vanaf 100.800 euro.