Rechtsbijstandverzekering van de NKC: onbezorgd camperplezier

Rechtsbijstandverzekering van de NKC: onbezorgd camperplezier
  • Juridische camperkennis
  • Uitgebreide basisdekking
  • Hulp bij geschillen
  • Juridische camperkennis
  • Uitgebreide basisdekking
  • Hulp bij geschillen

Rechtsbijstandverzekering van dé camperspecialist

Met de NKC Rechtsbijstandverzekering bezorgt je onbezorgd camperplezier! Met deskundig juridisch advies en een goede dekking. 

Je kunt gebruikmaken van de Juridische Helpdesk van de NKC. Deze beschikt over specifieke juridische camperkennis. De rechtsbijstandverzekering hanteert geen wachttijd. Heb je na het aangaan van de verzekering een geschil? Dan kan je direct rekenen op juridisch advies. 

Bereken in één minuut je premie.

Juridisch conflict

Wanneer je in een juridsich conflict op campergebied terechtkomt, dan kun je als NKC-lid voor advies terecht bij de NKC Juridische Helpdesk. Bij leden die de NKC Rechtsbijstandverzekering hebben, wordt het schadeverhaal volledig overgenomen en uitgevoerd door juridische experts.

Verkeerssituaties

Met de module verkeer zijn zowel jij als je gezin verzekerd van juridische bijstand in alle verkeerssituaties. Niet alleen met de camper maar ook in verkeerssituatie met auto, fiets, brommer, te voet of op ski's. 

Geschil bij aankoop of reparatie

Heb je een contractueel geschil over de reparatie, verkoop of aankoop van je camper of auto? Dan kun je, wanneer de aankoop met BOVAG of dealergarantie is gekocht, rekenen op rechtsbijstand. 

Kies de rechtsbijstandverzekering die bij je past


De NKC Rechtsbijstandverzekering is opgebouwd uit verschillende modules. Zo kun je zelf de verzekering samenstellen die bij jou past. De module verkeer is de basisdekking, drie andere modules kun je optioneel afsluiten.

Module Consument & Wonen

Met de module consument, wonen, sociale verzekeringen & pensioen ben je binnen de EU verzekerd van rechtshulp voor uiteenlopende consumentenzaken. Daarnaast word je geholpen met het verhalen van je schade die door een ander is toegebracht buiten het verkeer, bijvoorbeeld letselschade bij medische fouten.

Module Arbeid

De module arbeid geeft je zekerheid bij een gedwongen ontslag of andere conflicten die te maken hebben met je arbeidsovereenkomst. Juist wanneer een conflict je middelen van bestaan raakt, is juridische bijstand essentieel.

Module Fiscaal & Vermogen

Met de module Fiscaal & Vermogen sta je sterker bij bijvoorbeeld een geschil met de Belastingdienst en aandelentransacties in Nederland. Je bent verzekerd van rechtshulp rondom jouw beleggingen en in alle fiscale zaken.

Mijn Verzekeringen

Via Mijn Verzekeringen kun je online – altijd en overal - je polis-, schade-, factuur- en persoonlijke gegevens inzien. Daarnaast kun je zeer gemakkelijk online gegevens wijzigen of een schade melden.

Gebruikte camper aankopen

Wanneer u een gebruikte camper koopt, doe dan zelf goed onderzoek naar de staat van de camper. Maak een proefrit. De verkoper is verplicht de potentiele koper alle mogelijkheid te geven om de camper te kunnen onderzoeken. De NKC heeft een handige checklist gemaakt.  

Advies

Natuurlijk kun je zelfstandig en zonder persoonlijk advies een camperverzekering afsluiten. Doe een premiecheck en bevestig daarna je keuze. Zo heb je alles zelf in de hand.

Wil je wél graag eerst persoonlijk advies (via e-mail of telefoon), neem dan contact met ons op: