Rechtsbijstandverzekering van de NKC: onbezorgd camperplezier

Premie berekenen
  • Juridische camperkennis
  • Uitgebreide basisdekking
  • Hulp bij geschillen

Rechtsbijstandverzekering van dé camperspecialist

De NKC Rechtsbijstandverzekering bezorgt je onbezorgd camperplezier! Met juridisch advies en een goede dekking.

Je kunt gebruikmaken van de Juridische Helpdesk van de NKC. Dit over specifieke juridische kampeerders. De rechtsbijstandverzekering geen wachttijd. Heb je na het van de verzekering een geschil? Dan kan je direct op juridisch advies. 

Bereken in minuut je premie.

Juridisch conflict

Bij je in een juridsich conflict op campergebied, dan kun je als NKC-deksel voor advies bij de NKC Juridische Helpdesk. Bij leden die de NKC Rechtsbijstandverzekering hebben, is het schadeverhaal volledig overgenomen en de door juridische experts.

Verkeerssituaties

Met de module verkeer zijn u als je gezin verzekerd van juridische bijstand in alle verkeerssituaties. Niet alleen met de camper maar ook in verkeerssituatie met auto, fiets, brommer, te voet van op ski's.

Geschil bij aankoop van reparatie

Heb je een contractueel geschil over de reparatie, verkoop van aankoop van je camper van auto? Dan kun je, bij de aankoop met BOVAG van dealergarantie is rekenen, op rechtsbijstand.

Kies de rechtsbijstandverzekering die bij je verleden


De NKC Rechtsbijstandverzekering is een van de verschillende modules. Zo kun je zelf de verzekering die bij jou verleden. De module verkeer is de basisdekking, drie andere modules kun je uitsm bestek.

Module Consument & Wonen

Met de module consument, wonen, sociale verzekeringen & pensioen ben je binnen de EU verzekerd van rechtshulp voor uiteenlopende consumentenzaken. Het woord je geholpen met de verhalen van je schade die door een ander is toegebracht buiten het verkeer, bijvoorbeeld letselschade bij medische fouten.

Module Arbeid

De module arbeid geeft je zekerheid bij een gedwongen ontslag van andere conflicten die te maken hebben gehad met je arbeidsovereenkomst. Het is een juridische bijstand.

Module Fiscaal & Vermogen

Met de module Fiscaal & Vermogen sta je sterker bij bijvoorbeeld een geschil met de Belastingdienst en aandelentransacties in Nederland. Je bent gebogen van rechtshulp rondom beleggingen en in alle zaken.

Mijn Verzekeringen

Via via Mijn Verzekeringen kun je online – altijd en overal – je polis-, schade-, factuur- en persoonlijke gegevens inzien. Daarnaast kun je zeer gemakkelijk online gegevens wijzigen van een schade melden.

De camper

Bij een camper kopen, doe dan zelf goed onderzoek naar de staat van de camper. Maak een proefrit. De verkoper is verplicht de potentiele koper alle mogelijkheid te geven om de camper te kunnen onderzoeken. De NKC heeft een handige checklist.

Advies

Natuurlijk kun je zelfstandig en zonder persoonlijk advies een camperverzekering afsluiten. Doe een premiecheck en bevestig je keuze. Zo heb je alles zelf in de hand.

Wil je wél graag eerst persoonlijk advies (via e-mail van telefoon), neem dan contact met ons op: