Reis mee met de NKC

 • Voor en door camperaars
 • Kennismakingsdag of -weekend
 • Scherp geprijsd
 • Voor en door camperaars
 • Kennismakingsdag of -weekend
 • Scherp geprijsd

NKC Groepsreizen

Buiten leven, het gevoel van vrijheid en onderweg zijn met je eigen camper. Dat maakt camperen zo heerlijk. De NKC wil iedere camperaar laten genieten van deze geliefde manier om nieuwe landen en plekken te ontdekken. Daarom organiseert de NKC al ruim 25 jaar groepsreizen met de camper, zonder commercieel belang.

Boek je NKC Groepsreis

De NKC is al jaren een van de grootste aanbieders van groepsreizen voor camperaars. Met ruim 70 reizen naar 50 bestemmingen is ons reisaanbod veelzijdig. Behalve de jaarlijks terugkerende bestemmingen bieden we ook een aantal nieuwe reizen aan.

Ons aanbod

Laat je aangenaam verrassen door ons gevarieerde aanbod van groepsreizen naar meer dan 50 unieke bestemmingen in en buiten Europa.

Bekijk alle reizen

Daarom mee met de NKC

Onze groepsreizen krijgen een hoge waardering, omdat ze worden gemaakt voor en door camperaars tegen een scherpe prijs, die écht inclusief is.

Meer redenen

Ervaringen deelnemers

Wat vinden ervaringsdeskundigen van het concept groepsreizen? In dit artikel lees je meer over ervaringen van enthousiaste oud-deelnemers.

Lees meer

Zo boek je een groepsreis

Een groepsreis van de NKC boek je online. Hier leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt, zodat het boeken vlekkeloos verloopt.

Lees meer

Duurzame reisorganisatie

De NKC voldoet aan meer dan 100 criteria op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Inspiratie: Europese kustlijnen

Een overzicht van de NKC-groepsreizen die je langs prachtige kustlijnen en echte strandjuweeltjes in Europa voert.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over bijvoorbeeld hoe je een reis kunt annuleren, op welke manier je wijzigingen van gegevens kunt doorgeven, of wanneer de inschrijving voor de nieuwe reizen start? Kijk in het veelgestelde vragen overzicht voor het antwoord.

Reizen
 • Waar vind ik het actuele reisaanbod?

  Het reisaanbod van NKC groepsreizen met uitgebreide informatie kun je hier vinden en boeken. Heb je interesse in camperroutes, groepsreizen of maatwerkreizen van de NKC? Bekijk dan ons aanbod op de website of blijf op de hoogte van nieuwe reizen via de nieuwsbrief van NKC Reizen.

 • Vanaf wanneer kan ik het reisaanbod 2024 boeken?

  Al onze groepsreizen staan op de website. Ons aanbod is veelzijdig met ruim 70 reizen naar 50 bestemmingen. Behalve de jaarlijks terugkerende bestemmingen bieden we ook een aantal nieuwe reizen aan. Kijk hier voor het aanbod.

  Nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief van NKC Reizen? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte.

 • Is het mogelijk om aan een NKC-groepsreis deel te nemen met een huurcamper?

  Ja, dit is mogelijk. Indien je graag met een huurcamper een groepsreis maakt, ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een veilige camper en eventuele verzekeringen. Uiterlijk acht weken voor vertrek moeten de campergegevens (zoals kenteken en afmetingen) bij NKC Reizen bekend zijn.

 • Hoe boek ik online een NKC-groepsreis?

  Het boeken van een groepsreis is een exact klusje waarbij het maken van fouten niet handig is. Voor het online boeken van een NKC-reis is er daarom de handige stap-voor-stap uitleg. Met deze uitleg gaat het zeker goed.

 • Wat doe je als je op reis de indruk krijgt dat er seksueel misbruik van kinderen plaatsvindt?

  Helaas komt overal ter wereld seksueel misbruik van kinderen voor, soms ook in relatie tot toerisme en reizen. Defence for Children - ECPAT zet zich in om een einde te maken aan commerciële seksuele uitbuiting van kinderen in Nederland en daarbuiten.  Wees ook alert en meld misbruik via www.meldkindersekstoerisme.nl

 • De reis van mijn keuze is volgeboekt. Kan ik op een reservelijst?

  Wanneer een reis vol zit, is het mogelijk je aan te melden voor de interesselijst. De interesselijst verplicht je tot niets. Komt er een plek vrij, dan worden alle geïnteresseerden op de lijst per e-mail op de hoogte gesteld. De beschikbare plaats wordt weer online aangeboden en eenieder is vrij deze te boeken via onze website volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Wil je graag mee op de betreffende reis, houd dan je e-mail goed in de gaten en wees er snel bij wanneer er een plek vrijkomt.

  Aanmelden voor de interesselijst van een specifieke groepsreis is heel eenvoudig:

  • Ga op nkc.nl naar de betreffende reis.
  • Klik op ‘Volgeboekt, Tip mij’ 
  • Vul je e-mailadres, je naam en de titel en het nummer van de reis  

  Na het invullen van je e-mailadres ontvang je geen ontvangstbevestiging per e-mail, maar zie je alleen een bevestiging op het scherm.  

  • Zodra er een plek vrijkomt op de reis, ontvangt iedereen die op de lijst staat een e-mailbericht.  
  • Bij vragen kun je contact opnemen met de NKC via ons contactformulier of 033 - 467 70 70. 
 • Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

  Stuur een bericht via ons contactformulier met daarin het reisnummer en de reden van annulering. Nadat je boeking is geannuleerd, ontvang je een annuleringsbevestiging en (credit)nota. Deze documenten kun je gebruiken om de annuleringskosten bij je verzekeraar te claimen, mits de reden onder de voorwaarden valt. Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van de NKC Camperreizen.

 • Hoe weet ik dat ik heb geboekt?

  Als je de boeking hebt doorlopen, zie je op je scherm de bevestiging van de boeking. Bovendien krijg je binnen enkele minuten een bevestiging via e-mail. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan je postvak met ongewenste e-mail of spam. Je boeking is ook terug te vinden via ‘Mijn NKC’. 

 • Hoe kan ik wijzigingen van gegevens doorgeven?

  Wijzigingen van gegevens kunnen tot zes weken voor vertrek zonder wijzigingskosten worden doorgegeven; de daaraan verbonden (soms hoge) kosten van de toeleverancier (zoals bijvoorbeeld een ferry- of luchtvaartmaatschappij) zullen wel worden doorberekend aan de hoofdboeker. Daarnaast zijn aan wijziging van gegevens binnen zes weken voor vertrek wijzigingskosten verbonden van € 25,- per wijziging. Voor wijzigingen kun je contact opnemen via ons contactformulier.

 • Wat betekent de Travelife Certificering?

  De NKC heeft het duurzaamheidscertificaat van Travelife behaald en zijn daarmee officieel Travelife Partner. De NKC voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria. De NKC is onderdeel van een groeiende groep reisorganisaties in Nederland die duurzaamheid hebben omarmd en Travelife Partner-status hebben bereikt.

Blijf op de hoogte

Deelnemers ervaren NKC-groepsreizen als zeer positief ervaren en beoordelen deze gemiddeld met een 8,3. De reisbegeleiding krijgt zelfs een 8,6! Op de hoogte blijven van onze reizen (én routes)? Schrijf je in voor de mailing van NKC Reizen.