Cadeaulidmaatschap

Op zoek naar een uniek cadeau? Wat dacht je van een lidmaatschap bij de NKC? Zo laat je een ander genieten van alle voordelen van de NKC.

Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je kunt per willekeurige datum iemand het lidmaatschap cadeau geven. De contributie wordt dan naar rato berekend. De contributie voor een jaar hangt af van de keuze in het lidmaatschap, vanaf € 59,-.

Het lidmaatschap zal automatisch worden beëindigd aan het einde van het aangegeven contributiejaar. Voor eventuele voortzetting van het lidmaatschap zullen wij de ontvanger van het lidmaatschap tijdig aanschrijven.

Al onze nieuwe leden ontvangen van ons een welkomstpakket. Je kunt kiezen waar het welkomstpakket naar toe moet. Je kunt er dus voor kiezen om het zelf te overhandigen.

De contributiefactuur wordt automatisch naar de gever van het cadeaulidmaatschap verzonden.

Om dit in orde te kunnen maken verzoeken wij je het onderstaande formulier zo volledig mogelijk door te geven via e-mail [email protected] of telefonisch op het telefoonnummer 033-467 70 70. Het lidmaatschap komt op naam te staan van diegene aan wie je het lidmaatschap cadeau geeft.

Cadeaulidmaatschap

Gegevens ontvangerBv.: 12 augustus 1972