NKC Evenementen

Beleven en elkaar ontmoeten

 • Ruim en gevarieerd aanbod
 • Het hele jaar door wat te beleven
 • Leren en gezellig samenkomen
 • Ruim en gevarieerd aanbod
 • Het hele jaar door wat te beleven
 • Leren en gezellig samenkomen

NKC Evenementen

De NKC biedt een uitgebreid en afwisselend evenementenprogramma aan. Ontwikkeld en begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers, in samenwerking met kantoor.

Wat te denken van verschillende fietsevenementen, Leiden op z'n mooist, een Bridge & Drive in Antwerpen of het motor- en camperweekend. 

Voor ieder wat wils

De keuze is reuze! Er zijn een- en meerdaagse activiteiten te boeken waarbij er van alles voor je wordt georganiseerd, maar waar vaak ook ruimte is voor eigen invulling. In het aanbodoverzicht kun je gebruikmaken van filters, zodat je snel het evenement vindt dat bij je past. Bestaande én nieuwe NKC-evenementen worden het gehele jaar door aan het aanbod toegevoegd. Neem dus regelmatig een kijkje om te zien wat er te doen is.

(foto: 'Cruise Event')

Samen naar de mooiste plekken

Fietsen over de Utrechtse Heuvelrug, de Zeeuwse mossel- en oestercultuur ontdekken, genieten van het mooie eiland Texel, met de motor door Twente of de natuur én historie van West-Friesland. Nederland heeft zoveel moois te bieden, hoe leuk is het om die plekken samen met andere camperaars te ontdekken.

(foto: 'Het Nederlandse Keezen Campertoernooi') 

Schilderen met olieverf

Misschien schuilt er wel een Rembrandt in jou! Basisbeginselen van schilderen met olieverf.

Opa- en omaweekenden

Samen met je kleinkind(eren) een weekendje weg? NKC organiseert twee erg leuke evenementen in de meivakantie.

Pinksteren breakout event

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en doe dingen die je normaal niet zo snel zou doen. Zoals boogschieten of deelnemen aan een moordspel.

Tip mij

Is een evenement volgeboekt? Geef je dan op voor de interesselijst. Dat kan via de knop 'Volgeboekt Tip mij' op de pagina van het betreffende evenement. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Evenementen
 • Waar vind ik de evenementen en rijvaardigheidstrainingen op deze website?

  Hier vind je al onze evenementen en rijvaardigheidstrainingen. Gebruik bij het zoeken de filtermogelijkheden.

 • Het evenement van mijn keuze is volgeboekt. Wat nu?

  Wanneer een evenement is volgeboekt, kun je je aanmelden voor de interesselijst via de knop 'Volgeboekt Tip mij'.

  De interesselijst verplicht je tot niets. Komt er een plek vrij, dan worden alle geïnteresseerden op de lijst per e-mail op de hoogte gesteld. De beschikbare plaats wordt weer online aangeboden en eenieder is vrij deze te boeken via onze website. Houd dus je e-mail goed in de gaten en wees er snel bij.

  Aanmelden is heel eenvoudig:
  - ga op nkc.nl naar het evenement van je keuze
  - klik op de pagina van het evenement op de knop 'Volgeboekt Tip mij'
  - vul je naam, e-mailadres, naam van het evenement en het evenementnummer in

  Na het invullen van deze gegevens ontvang je geen ontvangstbevestiging per e-mail, maar zie je alleen een bevestiging op het scherm.

 • Ik heb onlangs geboekt, maar ik heb geen bevestiging ontvangen. Is mijn boeking goed gegaan?

  Heb je de boeking volledig kunnen afronden, dan ontvang je binnen 10 minuten een bevestiging. Deze bevestiging is dan verstuurd naar het e-mailadres zoals je hebt aangegeven in de boeking.

  Mocht je de e-mail niet in je inbox terugvinden, check dan de spambox / ongewenste e-mail box, wellicht is de bevestiging daarin terechtgekomen.

  Heb je geen bevestiging ontvangen, neem dan direct contact met ons op via [email protected] of bel met 033 467 7087.

 • Waar vind ik informatie over mijn boekingen?

  Direct na boeking ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin alle boekingsgegevens. Wanneer je lid bent, kun je deze boekingsgegevens ook via Mijn NKC inzien. Onder ‘Mijn Evenementen’ staan al je inschrijvingen (boekingen).

 • Waar vind ik de Algemene voorwaarden voor de evenementen?

  De Algemene voorwaarden voor de evenementen vind je hier

 • Waarom staan bij sommige evenementen voor 2023 geen prijzen of data vermeld?

  Deze evenementen zijn ter inspiratie al op de website gezet met daarbij aangegeven wanneer ze te boeken zijn. Nog niet alle details zijn bekend, deze worden op korte termijn aangepast of aangevuld. Dan is het evenement ook te boeken.

 • Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

  Bij annulering van een boeking worden altijd annuleringskosten in rekening gebracht conform de Algemene Voorwaarden. Vul ons contactformulier in met daarin de naam van het evenement, het nummer plus de reden van annulering.

  Nadat je boeking is geannuleerd, ontvang je een annuleringsbevestiging plus -nota. Deze documenten kun je gebruiken om de annuleringskosten bij je verzekeraar te claimen, mits de reden onder de voorwaarden valt.

  Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

 • Kan ik bij boeking een dieetwens doorgeven?

  Op het boekingsformulier kun je de voorkeur voor vegetarische maaltijden aangeven. Aan deze wens kan worden voldaan.

  Heb je een allergie of volg je een speciaal dieet, dan dien je zelf zorg te dragen voor de maaltijden. Voor NKC en haar toeleveranciers is het onmogelijk om aan alle verschillende wensen te kunnen voldoen. Er geldt geen restitutie op niet genoten maaltijden.

 • Ik wil een boeking maken voor een evenement, maar ga zelf niet mee. Kan dat?

  Omdat het NKC-lidmaatschap op jouw naam staat, sta jij altijd als ‘hoofdboeker’ in de boeking. Maak de boeking af en vul de gegevens in van de personen die het evenement gaan bezoeken. Vermeld in het notitieveld dat jijzelf niet aanwezig zult zijn. De deelnemerskosten worden hierop aangepast.

 • Wat moet ik doen als ik iets wil wijzigen in mijn boeking?

  Wijzigingen kun je doorgeven via ons contactformulier. De boeking wordt dan aangepast en je ontvangt hierover per e-mail een bevestiging. 

Corona

In het NKC Covid-19 protocol Evenementen 2022 staat alle informatie over NKC-evenementen in coronatijd en een coronatoegangsbewijs overzichtelijk op een rij, onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.