Word jij onze nieuwe reisbegeleider?

De reisbegeleiders zijn samen met de NKC verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en begeleiden van de NKC groepsreizen. Vanwege het grote succes van onze camperreizen zoekt de NKC reisbegeleiders.

  • Uniek opleidingstraject
  • Voor en door camperaars
  • Beoordeling NKC reisgeleiding 8,6
  • Uniek opleidingstraject
  • Voor en door camperaars
  • Beoordeling NKC reisgeleiding 8,6

Uniek opleidingstraject

Ons unieke opleidingstraject voor reisbegeleiders (NKC-vrijwilligers) heeft een positieve impact op de kwaliteit. Reizen en routes worden door hen zelf ontwikkeld en jaarlijks gecontroleerd. De begeleiding wordt niet voor niets beoordeeld met een 8,6! Voor en door camperaars betekent ook: op reis met gelijkgestemden, dus alleen camperbezitters.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar [email protected] en we nemen snel contact met je op.

Zorgeloos op reis

Met de NKC beleeft de camperaar een fantastische reiservaring, waarbij deelnemers uitdagende bestemmingen bezoeken en de geruststelling heeft dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op reis met andere camperbezitters en een deskundige reisbegeleiding, waarbij ook veel ruimte is voor individuele vrijheid.

Meer begeleiders

Bij 85% van de reizen gaan er twee equipes met reisbegeleiders mee. Dit betekent meer aandacht voor de deelnemers vooraf en tijdens de reis. Ook bij calamiteiten, zoals een zieke deelnemer, is dit prettig. De reis kan voor de groep worden voortgezet en de tweede equipe begeleidt de achterblijvers.

Maximale voorpret

Voorafgaand aan de groepsreis is er meestal een bijeenkomst met diner en overnachting, waarbij de reizigers uitgebreid geïnformeerd worden over de reis en kennismaken met de reisbegeleiding en andere deelnemers. Bovendien ontvangen deelnemers het online reisboek met praktische informatie, het reisprogramma en de routes.

Ervaringen van deelnemers

 Drie interviews met deelnemers die het er voor het eerst op waagden: twee vrienden naar Noorwegen, een stel naar Marokko en een alleenstaande naar Spanje. Lees de blogs.

Vrijheid blijheid

We houden rekening met de behoefte aan vrijheid. Deelnemers krijgen allerlei tips en routes, maar iedereen bepaalt zelf de weg naar de volgende camperlocatie. Kortom, alle ruimte voor gezellig contact met andere deelnemers, maar altijd met respect voor privacy en een vrije invulling van de dag.

Zonder winstoogmerk

De NKC heeft geen commercieel belang en is de goedkoopste aanbieder van campergroepsreizen in haar branche, zonder in te hoeven boeten op kwaliteit. Deze prijs is bovendien écht inclusief. Boekingskosten, maar ook fooien en twee drankjes bij een maaltijd, zijn inbegrepen.