Daarom verzeker je je reis bij de NKC

De NKC heeft ruim 45 jaar kennis en ervaring samengebracht in een reisverzekering speciaal afgestemd op de behoeften van camperaars. Zo kun jij onbezorgd op reis.

  •   Standaard 24-uurs hulpverlening

Met je NKC Reisverzekering heb je standaard recht op hulpverlening in het binnen- en buitenland. Of je nu belt vanuit Nederland of uit het buitenland. De medewerkers van SOS International geven je in het Nederlands medisch advies. Je kunt rekenen op goede hulp bij onder andere ziekte of ongevallen.

  •   Dekking uit te breiden tot 360 dagen

Standaard kun je tot 60 dagen aaneengesloten op reis. Maak je een langere reis? Ook daar kun je je voor verzekeren bij de NKC. Kies dan voor een dekking van 180 of zelfs 360 dagen. Ideaal als je langer op reis gaat.

  •   Uitgebreide regeling bagage

Neem je naast wat kleding ook een fotocamera, laptop of andere dure spullen mee op reis? Laat je bagage dan meeverzekeren. Je kunt je verzekeren tot € 5.000 per persoon, of tot een maximaal bedrag van € 10.000 voor alle verzekerden samen.

  •   Eenvoudig online afsluiten en 14 dagen bedenktijd

De NKC Reisverzekering sluit je eenvoudig af door je premie te berekenen. Daarnaast heb je 14 dagen bedenktijd dus zit je tot die tijd nergens definitief aan vast. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel.

  •   Huisdieren meeverzekerd

Met de module geneeskundige kosten zijn je huisdieren ook meeverzekerd en dat tot een bedrag van € 350 voor onverwachte medische kosten. Dat geeft wel zo’n prettig gevoel.

  •   Standaard sporten automatisch meeverzekerd

Met de NKC Reisverzekering ben je automatisch verzekerd tegen de risico’s van standaard sporten. Ook snorkelen en wintersporten als skiën en snowboarden vallen hieronder.

  •   Duurzame reisverzekering

Wist je dat als je een NKC reisverzekering afneemt je duurzaam bezig bent? Door de Consumentenbond is deze namelijk uitgeroepen tot meest duurzame verzekering. Zo ga je met een extra goed gevoel op reis.

  •   Geen winstoogmerk

De NKC is een vereniging zonder winstoogmerk. Opbrengsten gaan terug in de vereniging. Klanten zien dit terug in diverse ledenvoordelen.

Ga goed verzekerd op reis

Sluit nu de NKC Reisverzekering af en profiteer van de vele voordelen. Als lid ben je onderdeel van de grootste camperclub van Europa. Ruim 65.000 camperaars gingen je voor.