Stapelbed in gezinshalfintegraal Itineo Cozi PS700

Itineo breidt de halfintegraalserie Cozi uit met een vierde camper: de speciaal voor gezinnen ontworpen Itineo Cozi PS700. Als enige in de serie heeft deze de Ford Transit als basisvoertuig, terwijl de andere modellen de Peugeot Boxer als basis hebben.

Zes personen kunnen de nacht doorbrengen in de Itineo Cozi PS700. Dat is te danken aan het stapelbed achterin, het hefbed voor twee personen en de bedombouw van de zitgroep. De zesde slaapplaats is optioneel.

De zitgroep in de Cozi PS700 bestaat uit een L-vormige bank en een loungebank en is groot genoeg voor een gezelschap van zes mensen. Standaard is de halfintegraal uitgerust met vijf goedgekeurde gordelplaatsen, waarvan twee met isofix-aansluitingen. Ook hier is de zesde zitplaats optioneel.

Groter gezelschap

De keuken is behoorlijk ruim en eveneens ingericht voor een groter gezelschap. De kookplaat met twee gaspitten is tegen meerprijs uit te breiden met een derde. De koelkast, tussen de keuken en het stapelbed, heeft een inhoud van 136 liter. In de badkamer is alles aanwezig: een douche, wastafel, toilet, spiegel en een raam dat open kan.

In de Itineo Cozi PS700 is veel bergruimte te vinden. Er kan zelfs een fiets mee: door het onderste bed achterin op te klappen, ontstaat hiervoor plaats. Tot de standaarduitrusting van deze gezinshalfintegraal behoort het premium-pakket, dat onder meer bestaat uit een afsluitbaar handschoenenkastje, handmatig bedienbare airconditioning, elektrische en verwarmbare buitenspiegels en meegespoten bumpers. De gezinscamper is leverbaar vanaf ongeveer 76.900 euro.