Daarom NKC Groepsreizen

Met de NKC beleef je een fantastische reiservaring, waarbij je op een veilige manier nieuwe, uitdagende bestemmingen bezoekt en de geruststelling hebt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je gaat op reis met andere camperbezitters en een deskundige reisbegeleiding, waarbij ook veel ruimte is voor individuele vrijheid. En dat tegen de scherpste prijs in de markt, zonder verrassingen.

Scherpe prijs

NKC Groepsreizen heeft geen commercieel belang en is de goedkoopste aanbieder van campergroepsreizen in haar branche, zonder in te hoeven boeten op kwaliteit. Deze prijs is bovendien écht inclusief. Boekingskosten, maar ook fooien en twee drankjes bij een maaltijd, zijn inbegrepen. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen.

Maximale voorpret

Voorafgaand aan de groepsreis is er meestal een bijeenkomst met diner en overnachting, waarbij je uitgebreid geïnformeerd wordt over de reis en kennismaakt met de reisbegeleiding en andere deelnemers. Zo doen we er alles aan om de voorpret te verhogen en je goed voor te bereiden. Bovendien ontvang je ons het online reisboek met praktische informatie, het reisprogramma en de routes.

Voor/door camperaar

Ons unieke opleidingstraject voor reisbegeleiders (NKC-vrijwilligers) heeft een positieve impact op de kwaliteit. Reizen en routes worden door hen zelf ontwikkeld en jaarlijks gecontroleerd. De begeleiding wordt niet voor niets beoordeeld met een 8,6! Voor en door camperaars betekent ook: op reis met gelijkgestemden, dus alleen camperbezitters.

Vrijheid blijheid

We houden rekening met je behoefte aan vrijheid. Je krijgt allerlei tips en routes, maar iedereen bepaalt zelf de weg naar de volgende camperlocatie. Kortom, er is alle gelegenheid voor gezellig contact met andere deelnemers, maar altijd met respect voor privacy en een vrije invulling van je dag.

Meer begeleiders

Bij 85% van de reizen gaan er twee equipes met reisbegeleiders mee. Dit betekent meer aandacht voor de deelnemers vooraf en tijdens de reis. 

Met zorg voor elkaar

We bieden groepsreizen aan die o.a. bijdragen aan verbeterde woon- en leefomstandigheden van mensen veel minder fortuinlijk zijn dan wij. Zoals twee weken klussen in Moldavië bij bejaarden die ver onder de armoedegrens leven. Zo proberen we het leven van deze ouderen draaglijker te maken.