Reisverzekering van de NKC, speciaal afgestemd op camperaars

Premie berekenen
  • 24-uurs hulpverlening
  • Uit te breiden tot 360 dagen
  • Nacht op camperplaats gedekt

Met de NKC Reisverzekering ga je onbezorgd op weg

De NKC doorlopende Reisverzekering is speciaal op de manier van reizen van de camperaar. Dit is vaak langer en met veel bestemmingen in een reis.

Camperaars reizen op hun eigen manier. Zo reis je wellicht langer dan 60 dagen achtereen. Dit kun je uitbreiden tot maar liefst 360 dagen. Door het afsluiten van verschillende modules kies je de doorlopende reisverzekering die bij jouw manier van reizen past.

Bereken in één minuut je premie.

 

Reisverzekeringen vergelijken


Wat zijn de verschillen tussen de reisverzekering van de NKC en die van andere aanbieders? (Gegevens per 5 juni 2018)

 

NKC

ANWB

Univé

Centraal Beheer

Mogelijke aaneengesloten reisduur 60-180-360 dagen 60-180 dagen 60-180 dagen 60-180 dagen
Bagagedekking p.p. € 5.000 € 4.100 € 1.000/2.500/3.500 € 1.000
Eigen Risico bagage € 0 € 0/50 € 50 € 0/150/300

Standaard 24-uurs hulpverlening

In de reisverzekering is standaard hulpverlening in het binnen- en buitenland opgenomen. De medewerkers van SOS International kunnen je in het Nederlands met medisch advies terzijde staan. SOS verleent hulp in de vorm van organisatie en bemiddeling bij ziekte, ongevallen of overlijden.

Lange camperreis?

Standaard kan je 60 dagen aangesloten op reis. Maak je een langere reis met de camper? Dan is de verzekering uit te breiden naar 180 of zelfs 360 dagen aangesloten op reis. Ideaal als je graag langer van huis bent.

Kostbare bagage

Neem je meer mee op reis dan wat oude kleding en slippers? Zoals een laptop, fotocamera, gehoorapparaat, horloge of surfplank. Laat dan je bagage meeverzekeren. Deze uitbreiding biedt dekking tot een bedrag van 5.000 euro per persoon, met een maximum van 10.000 euro voor alle verzekerden samen.

Kies de reisverzekering die bij je past


Met de NKC doorlopende reisverzekering kan je kiezen uit verschillende modules waarmee je bepaalde zaken juist wel of niet verzekerd. Op deze manier sluit de verzekering precies aan op jouw camperreizen.  

Neem je een huisdier mee?

Wanneer er een huisdier mee gaat op reis, kun je een module afsluiten waarmee onvoorziene geneeskundige en tandheelkundige kosten zijn gedekt. Kosten zijn dan tot max. 350 euro gratis meeverzekerd.

De reis gaat niet door wat nu?

Het kan zijn dat je jouw vakantie moet afzeggen of afbreken. Dit verzeker je mee door jouw verzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Deze houdt niet alleen rekening met afzeggen of afbreken, je ontvangt ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Het verzekerd bedrag is maximaal  2.500 euro p/p en maximaal in 10.000 euro totaal.

Bijzondere sporten

Beoefen je een bijzonder risicovolle sport zoals bergsport, parachutespringen en/of onderwatersport? Dan is dit niet standaard verzekerd. Met de dekking bijzondere sporten kan je deze risico’s meeverzekeren. Snorkelen en wintersporten (skiën, snowboarden en langlaufen op geprepareerde pistes) zijn wel standaard in de basisdekking meeverzekerd.

Mijn Verzekeringen

Via Mijn Verzekeringen
kun je online – altijd en overal – je polis-, schade-, factuur- en persoonlijke gegevens inzien. Daarnaast kun je zeer gemakkelijk online gegevens wijzigen van een schade melden.

Hulp op zak

Een handige app voor op reis is Hulp op Zak. Het is een praktische app voor NKC-leden met een NKC Reisverzekering.
Met de app is het eerste telefonische contact met de alarmcentrale. Hier vind je meer informatie over de app.

Advies?

Natuurlijk kun je zelfstandig en zonder persoonlijk advies een reisverzekering afsluiten. Doe een premiecheck en bevestig daarna je keuze. Zo heb je alles zelf in de hand.

Wil je wél graag eerst persoonlijk advies (via e-mail of telefoon), neem dan contact met ons op: