Verzekeringen

De NKC Reisverzekering

Happy family talking while going on a trip with camp trailer.

Voor een perfecte dekking naast uw camperverzekering.

  • 24-uurs hulpverlening
  • Uit te breiden tot 360 dagen
  • Uitgebreide regeling bagage
Ga onbezorgd op reis met de NKC doorlopende Reisverzekering.

Camperverzekeringen vergelijken

Onze reisverzekering is specifiek afgestemd op camperaars, met de mogelijkheid om dekking te verlengen tot 360 dagen. Kies de modules die bij jou passen voor een uitgebalanceerde doorlopende reisverzekering op jouw situatie.

NKC ANWB Univé
Mogelijk aaneengesloten reisduur

60-180-360 dagen

60-180 dagen

60-180 dagen

Bagagedekking p.p.

€ 5.000

€ 4.100

€ 1.000 / 2.500 / 3.500

Eigen risico bagage

€ 0

€ 0/50

Huisdieren meeverzekerd op module geneeskundige kosten

Tot € 350

Tot € 150

Tot € 250

Standaard sporten, inclusief wintersport
check
close
check
Voordelen

Daarom verzekeren camperaars hun reis bij de NKC

check

Standaard 24-uurs hulpverlening

Met je NKC Reisverzekering heb je standaard recht op hulpverlening in het binnen- en buitenland. Of je nu belt vanuit Nederland of uit het buitenland. De medewerkers van SOS International geven je in het Nederlands medisch advies. Je kunt rekenen op goede hulp bij onder andere ziekte of ongevallen.

check

Dekking uit te breiden tot 360 dagen

Standaard kun je tot 60 dagen aaneengesloten op reis. Maak je een langere reis? Ook daar kun je je voor verzekeren bij de NKC. Kies dan voor een dekking van 180 of zelfs 360 dagen. Ideaal als je langer op reis gaat.

check

Uitgebreide regeling bagage

Neem je naast wat kleding ook een fotocamera, laptop of andere dure spullen mee op reis? Laat je bagage dan meeverzekeren. Je kunt je verzekeren tot € 5.000 per persoon, of tot een maximaal bedrag van € 10.000 voor alle verzekerden samen.

Bekijk alle voordelen
Servicedesk Persoonlijk advies

Advies

Natuurlijk kun je zelfstandig en zonder persoonlijk advies een reisverzekering afsluiten. Doe een premiecheck en bevestig daarna je keuze. Zo heb je alles zelf in de hand.

Wil je wél graag eerst persoonlijk advies (via e-mail of telefoon), neem dan contact met ons op:

east
Contact

Aanvullende dekkingen

Met de aanvullende dekkingen kies je jouw ideale reisverzekering en dus voor extra zekerheid. Verzeker bijvoorbeeld je huisdier voor onvoorziene geneeskundige kosten, of verzeker je tegen de eventuele annulering van je reis.

Aanvullende dekkingen

cancel

Je reis gaat niet door, wat nu?

Het kan voorkomen dat je je reis moet afzeggen of afbreken. Dit verzeker je mee door je verzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Deze houdt niet alleen rekening met afzeggen of afbreken, ook ontvang je een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Het verzekerde bedrag is maximaal € 2.500 per persoon, of maximaal € 10.000 in totaal.

medical_information

Aanvullende medische kosten

Met je Nederlandse zorgverzekering ben je automatisch verzekerd. Met de aanvullende medische kosten module ben je in het buitenland ook verzekerd voor extra kosten die niet worden gedekt door je zorgverzekering. De standaard Nederlandse zorgverzekering is vaak niet toereikend hiervoor. Kom je dus qua kosten boven je zorgverzekering uit, dan ben je met deze module daarvoor verzekerd.

paragliding

Bijzondere sporten

Beoefen je een bijzonder risicovolle sport zoals bergbeklimmen, parachutespringen of duiken? Met de dekking bijzondere sporten kun je je tegen risico’s die dergelijke sporten met zich meebrengen meeverzekeren. Snorkelen en wintersporten zijn wel standaard meeverzekerd.

Meld je schade

Handige tools

Mijn Verzekeringen

Via Mijn Verzekeringen kun je online – altijd en overal – je polis-, schade-, factuur- en persoonlijke gegevens inzien. Daarnaast kun je zeer gemakkelijk online gegevens wijzigen van een schade melden.

Mijn verzekeringen

Hulp op zak

Een handige app voor op reis is Hulp op Zak. Het is een praktische app voor NKC-leden met een NKC Reisverzekering. Met de app is het eerste telefonische contact met de alarmcentrale. Hier vind je meer informatie over de app.

Download app

Veelgestelde vragen

Is er polisdekking als ik tien maanden aaneengesloten op vakantie ga?

De NKC Doorlopende Reisverzekering biedt dekking voor vakantiereizen met een standaard aaneengesloten duur van 60 dagen. Als je langer op vakantie wilt dan kan dat optioneel ook tot 180 of 360 dagen. Op je polis staat dan dat daarvoor dekking is.

Wanneer start de dekking van de Doorlopende Reisverzekering?

De dekking gaat in op het moment dat je bagage het woonadres verlaat om een bij deze polis verzekerde reis te maken. De dekking eindigt pas op het moment je weer terugkeert op je woonadres.

Ik heb al een ziektekostenverzekering. Is de module ongevallen bij mijn reisverzekering dan nodig?

Een ongevallendekking staat los van een ziektekostenverzekering. Een ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit* door een ongeval. Een ongevallendekking of ongevallenverzekering is dus altijd aan te raden.

*) Blijvende invaliditeit betekent dat je niet meer herstelt en voor altijd invalide blijft.