Camperliefhebber? Word lid van de NKC

Camperliefhebber? Word lid van de NKC
  • Keuze in je lidmaatschap
  • Gratis Campercontact
  • Veel ledenvoordeel
  • Keuze in je lidmaatschap
  • Gratis Campercontact
  • Veel ledenvoordeel

Ontdek de wereld van de NKC

De NKC is hét platform van en voor camperliefhebbers. De grootste camperclub van Europa informeert, inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Avonturiers van alle leeftijden, genietend van de vrijheid en het gemak dat een camper hen biedt. Bij de NKC kun je terecht voor informatie en advies over alles wat met je camper of camperen te maken heeft. Ben je lid? Dan profiteer je van veel voordelen.

Voordelen NKC-lidmaatschap

Bepaal zelf een deel van je NKC-lidmaatschap

Dat noemen we 'Lidmaatschap op Maat' bij de NKC. Je bepaalt zelf wat er bij jou als camperliefhebber past. Bij het aanmelden heb je de keuze uit drie verschillende lidmaatschapspakketten met een aantal dezelfde onderdelen, maar met een keuze in hoe jij je volgende overnachtingslocatie zoekt.

Je bent al NKC-lid vanaf €59,- per jaar. Klik hier voor alle informatie over de verschillende pakketten.

Vragen over het lidmaatschap? E-mail naar [email protected] of bel 033 - 4677070.

Wil je een lidmaatschap cadeau doen aan een bevriende camperliefhebber? Dat kan! Je kiest dan zelf een lidmaatschap voor 2020. 


Lidmaatschap Basis

Vrijheid betekent voor jou als camperaar dat je geen papieren gidsen gebruikt om camperplaatsen te zoeken. De app Campercontact met inmiddels meer dan 30 duizend camperplaatsen en campings is jouw beste vriend op reis. Je kampeert zelden op campings en eigenlijk nooit in het laagseizoen, de ACSI kortingspas is voor jou niet relevant. Jij hebt met Campercontact alle camperlocaties binnen handbereik. Past dit bij jou? Kies dan het Basis lidmaatschap.

Prijs: € 59,- 

Sluit pakket Basis af           


Lidmaatschap Standaard A

Je reist veel in het voor- en naseizoen. Je staat graag op campings, dus je kunt een kortingspas voor deze periodes goed gebruiken. Met de ACSI CampingCard gidsen in dit lidmaatschap kun je de campings terugzoeken op papier, de gids bevat ruim 3.000 campings in 21 landen. Wanneer je op camperplaatsen overnacht, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Standaard A lidmaatschap.

Prijs: € 64,-

Sluit pakket Standaard A af


Lidmaatschap Standaard B

Je houdt van gemoedelijke kleine campings en reist veel in het voor- en naseizoen. Je kunt de ACSI kortingspas dus goed gebruiken. In gids Klein & Fijn Kamperen* vind je 2.000 kleine kampeerterreinen in 26 landen. Wanneer je een camperplaats zoekt, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jou? Kies dan het Standaard B lidmaatschap.
* De gids Klein & Fijn Kamperen voor het jaar 2020 is niet meer voorradig. Wanneer je het Standaard lidmaatschap B kiest ontvang je voor het jaar 2020 de ACSI campinggidsen van het Standaard A lidmaatschap. Voor het jaar 2021 ontvang je automatisch in december de nieuwste versie van de gids Klein & Fijn Kamperen.

Prijs: €64,-

Sluit pakket Standaard B af


Lidmaatschap Plus

Als camperaar betekent vrijheid voor jou dat je de keuze hebt uit een breed scala aan producten. Je profiteert van de ACSI kortingskaart op campings in het laagseizoen, je gebruikt de gidsen met daarin 9.000 camperplaatsen en 3.000 campings met korting, en daarnaast gebruik je ook de app Campercontact voor de meest accurate informatie. Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Plus lidmaatschap.

Prijs: € 70,-

Sluit pakket Plus af            Heb je nog vragen over het lidmaatschap op maat? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er wel tussen.