Camperliefhebber?

Word nu lid van de NKC!

Meld je direct aan
  • Keuze in je lidmaatschap
  • Gratis Campercontact
  • Veel ledenvoordeel

Ontdek de wereld van de NKC

De NKC is hét platform van en voor camperliefhebbers. De grootste camperclub van Europa informeert, inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Avonturiers van alle leeftijden, genietend van de vrijheid en het gemak dat een camper hen biedt. Bij de NKC kun je terecht voor informatie en advies over alles wat met je camper of camperen te maken heeft. Ben je lid? Dan profiteer je van veel voordelen.

Voordelen NKC-lidmaatschap

  • Een gratis welkomstbox (t.w.v. € 49,95) met het camperhandboek.
  • Negen keer per jaar magazine Kampeerauto (print en digitaal) boordevol camperinformatie (t.w.v. € 58,50)
  • Gratis advies en voorlichting van de experts van de NKC: technisch advies, juridisch advies en alles rondom wet- en regelgeving.
  • Gratis actuele camperplaatsinformatie via de app Campercontact (t.w.v. € 5,99 per jaar)
  • Belangenbehartiging van en voor camperaars.
  • Veel kortingen en voordelen met de NKC / CCI-combicard (t.w.v. € 7,50)
  • Ledenvoordeel, met vele kortingen op camper gerelateerde artikelen bij onze partners  zoals overtochten, camperaccessoires, fietsen, rijvaardigheidscursussen en nog veel meer!

Actie: gratis NKC-Lidmaatschap bij afsluiten NKC camperverzekering!

Profiteer nu van een gratis Basis Lidmaatschap tot het einde van het jaar bij het afsluiten van een NKC Camperverzekering!

Wat moet je doen?

1. Bereken je premie en sluit een camperverzekering af via onderstaande button.
2. Je gratis lidmaatschap wordt automatisch toegevoegd en verrekend. Hier hoef je dus niets voor te doen!
3. Twee weken na aanmelding ben je officieel gratis lid van de NKC en ontvang je het welkomstpakket!​

Bepaal zelf je NKC-lidmaatschap

Dat noemen we 'Lidmaatschap op Maat' bij de NKC. Je bepaalt zelf wat er bij jou als camperliefhebber past. Bij het aanmelden heb je de keuze uit drie verschillende lidmaatschapspakketten met een aantal dezelfde onderdelen, maar met een keuze in hoe jij je volgende overnachtingslocatie zoekt.

Je bent al NKC-lid vanaf 59 euro per jaar. Bekijk hier alle informatie over de verschillende pakketten.

Wil je een lidmaatschap cadeau doen aan een bevriende camperliefhebber? Dat kan! Je kiest dan zelf een lidmaatschap voor 2021. 

Pakketten lidmaatschap

 Lidmaatschap Basis

Vrijheid betekent voor jou als camperaar dat je geen papieren gidsen gebruikt om camperplaatsen te zoeken. De app Campercontact met inmiddels meer dan 30 duizend camperplaatsen en campings is jouw beste vriend op reis. Je kampeert zelden op campings en eigenlijk nooit in het laagseizoen, de ACSI kortingspas is voor jou niet relevant. Jij hebt met Campercontact alle camperlocaties binnen handbereik. Past dit bij jou? Kies dan het Basis lidmaatschap.

Prijs: € 59,- 

Sluit pakket Basis afLidmaatschap Standaard A

Je reist veel in het voor- en naseizoen. Je staat graag op campings, dus je kunt een kortingspas voor deze periodes goed gebruiken. Met de ACSI CampingCard gidsen in dit lidmaatschap kun je de campings terugzoeken op papier, de gids bevat ruim 3.000 campings in 21 landen. Wanneer je op camperplaatsen overnacht, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Standaard A lidmaatschap.

Prijs: € 64,-

Sluit pakket Standaard A afLidmaatschap Standaard B

Je houdt van gemoedelijke kleine campings en reist veel in het voor- en naseizoen. Je kunt de ACSI kortingspas dus goed gebruiken. In gids Klein & Fijn Kamperen* vind je 2.000 kleine kampeerterreinen in 26 landen. Wanneer je een camperplaats zoekt, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jou? Kies dan het Standaard B lidmaatschap.

Prijs: € 64,-

Sluit pakket Standaard B afLidmaatschap Plus

Als camperaar betekent vrijheid voor jou dat je de keuze hebt uit een breed scala aan producten. Je profiteert van de ACSI kortingskaart op campings in het laagseizoen, je gebruikt de gidsen met daarin 9.000 camperplaatsen en 3.000 campings met korting, en daarnaast gebruik je ook de app Campercontact voor de meest accurate informatie. Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Plus lidmaatschap

Prijs: € 70,-

Sluit pakket Plus af

Heb je vragen? 

Heb je vragen over het lidmaatschap? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er wel tussen. Ook kun je contact met ons opnemen via 033 467 70 70 of het contactformulier.