Ontdek de NKC Camperroutes

Beleef je eigen avontuur met onze camperroutes. Kant en klare routes naar fantastische bestemmingen. Reis in je eigen tempo af naar de mooiste plekken.

 • Reis in je eigen tempo
 • De beste insider-tips
 • Voor en door camperaars
 • Reis in je eigen tempo
 • De beste insider-tips
 • Voor en door camperaars

Rij de mooiste camperroutes

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt.

Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips. Dus pak je camper en ga op reis met de avontuurlijke camperroutes van de NKC!

Wat wordt jouw volgende reis?

Gemakkelijk op reis

De camperroutes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Let op: Zie je deze aanduiding niet bij jouw camperroute dan ontvang je bij aankoop de route in een pdf-bestand (voor het laatst gecontroleerd in 2019). Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de update van deze routes!

Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in de App Store of de Google Playstore.

+  Jouw campertrip in één app

+  Handige navigatie

+  Overzichtskaart van de route

+  Leuke activiteiten, culturele highlights en parkeertips 

+  Zowel on- als offline (als pdf) te gebruiken en 365 dagen online beschikbaar na aankoop

Even bijladen
In de app vind je snel een mooie overnachtingsplaats in de buurt via Campercontact.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de camperroutes? Bekijk in het overzicht de veelgestelde vragen en antwoorden.

 • Hoe krijg ik toegang tot de route na aankoop?

  Als je de aankopen hebt voltooid kom je op het bevestigingsscherm. Onder de route kun je klikken op 'download camperroute'. De route opent vervolgens op een internetpagina. Daarna krijg je de keuze om de route in de app of als PDF te bekijken.

  Na aankoop van de route ontvang je een bevestiging. In de mail vind je de tekst ‘je bestelling bekijken’. Wanneer je hierop klikt, opent het bevestigingsscherm weer.

 • Hoe krijg ik de route in de app Tripplans?

  Wil je de route in de app Tripplans bewaren dan is stap één om de app tripplans te installeren op je smartphone of tablet. Je gaat vervolgens weer terug naar je aankopen, download de route en kiest voor de optie 'app'.

  De route opent daarna in de app. Bovenin verschijnt een balk die vraagt of je de route wilt toevoegen aan je account. Klik op de balk om de route toe te voegen.

 • Wat is Tripplans?

  Tripplans is een app waarin je een gedetailleerde route kan bekijken. Doordat de app in Amerika is geproduceerd staat sommige informatie in het Engels. Helaas heeft de NKC hier geen invloed op.

  De reisroute is eigendom van de NKC en daardoor volledig in het Nederlands. De NKC maakt tijdens de groepsreizen ook gebruik van deze app.

 • Hoe maak ik een account aan in Tripplans?

  Wanneer je de app Tripplans hebt geïnstalleerd op je smartphone of tablet wordt er op het beginscherm gevraagd om een account aan te maken.

  Gebruik bij het maken van een account het mailadres waar je de route mee hebt aangekocht. Als je ook een wachtwoord hebt ingevuld klik je op sign up.

  Heb je al een account maar ben je uitgelogd? Klik dan onder de knop 'Sign up' op ‘already have an account? Sign in’.

  Vul daar je inloggegevens in en klik je op 'Sign in'.

 • Het navigeren van de route kan op twee manieren:

  1. Met je smartphone of tablet waarop Google Maps is geïnstalleerd.

  2. Met gebruik van je eigen navigatiesysteem.


  De NKC adviseert het gebruik van een eigen navigatiesysteem dat specifiek geschikt is voor de camper. Hiermee kun je gemakkelijk jouw ideale route bepalen via wegen die geschikt zijn voor een camper. Navigeren met een eigen navigatiesysteem doe je door de coördinaten in te invoeren, zoals vermeld in de camperroute.