Academy & events

De NKC biedt een uitgebreid en afwisselend evenementenprogramma aan. Onderverdeeld in Academy (leren, informeren en ontdekken) en Events (beleven en ontmoeten).

Bekijk ons aanbod

Academy & Events

De NKC biedt een uitgebreid en afwisselend evenementenprogramma aan. Onderverdeeld in Academy (leren, informeren en ontdekken) en Events (beleven en ontmoeten). De evenementen zullen in 2021 dus coronaproof worden uitgevoerd. Of het hele programma door kan gaan, hangt uiteraard af van hoe de coronasituatie zich de komende maanden verder ontwikkelt.

Wanneer start de inschrijving?

Dit jaar verschijnt er geen Camper Uit Agenda. De evenementen worden via de website aangeboden en boeken kan dan ook alleen online. Houd daarom de website in de gaten! Klik hieronder op ‘Events’ en bekijk de evenementen die online staan. Door de filters te gebruiken kun je gerichter zoeken.

Wie in 2020 een evenement had geboekt dat vanwege corona moest worden geannuleerd, wordt als eerste geïnformeerd over het moment dat dát evenement opnieuw te boeken is. Dit geldt niet voor de rijvaardigheidstrainingen.

Tip mij

Alle evenementen bieden we via de website aan. Boeken kan alleen online. Houd daarom onze website goed in de gaten! Is een training of evenement volgeboekt? Geef je dan op voor de interesselijst. Dat kan via de 'Tip mij' knop op de pagina van een training of evenement.