Academy & Events

Geen Camper Uit Agenda in 2021

Vanaf 2021 verschijnt er geen Camper Uit Agenda meer, mede omdat de coronasituatie teveel onzekerheden met zich meebrengt, is dit besluit definitief genomen. Ook in 2022 zal er geen Camper Uit Agenda verschijnen. Er wordt hard gewerkt om de meeste evenementen die in 2020 niet door konden gaan, in 2021 alsnog coronaproof op de agenda te zetten. Maar het blijft lang onduidelijk of dit daadwerkelijk gaat lukken.

De evenementen worden via de website aangeboden en boeken kan dan ook alleen online. Als er nieuwe evenementen online staan, wordt dit gemeld in de nieuwsbrief en in Kampeerauto. In tegenstelling tot voorgaande jaren gebeurt dit niet meer op één en dezelfde dag. Houd daarom de nieuwsbrief, website en ons magazine Kampeerauto in de gaten!

Wie in 2020 een evenement had geboekt dat vanwege corona moest worden geannuleerd, wordt als eerste geïnformeerd over het moment dat dát evenement opnieuw te boeken is. Uitzondering hierop is het evenement rond André Rieu. Omdat er al nieuwe data voor zijn concerten bekend zijn en vanwege de enorme belangstelling voor dit evenement, is besloten de inschrijvers van afgelopen jaar al om te boeken. 

Kijk bij Academy of Events welke evenementen, coronaproof uitgevoerd, er zijn.

Is een evenement volgeboekt? Dan kun je je opgeven voor de interesselijst. Klik hiervoor op het betreffende evenement en vervolgens op de blauwe knop Tip mij.
Bekijk hier de veelgestelde vragen over Academy & Events.