Jouw partner in camperlife

Ontdek het camperleven met NKC

Sluit je aan bij de campercommunity en profiteer van veel ledenvoordeel!

jonge vrouw in camper

66.610

Aantal NKC-leden

Als lid profiteer je van:

  • Een abonnement op Kampeerauto (digitaal of geprint)
  • Een abonnement op Campercontact PRO+
  • Gratis advies en tips van NKC-camperexperts
  • Eindeloze reisinspiratie én korting op NKC camperroutes
  • Korting op fietsen, overtochten en nog veel meer!

Vanaf € 52,50 per jaar

Extra toe te voegen aan je lidmaatschap

Elk NKC-lid profiteert van al het ledenvoordeel. Wil je Kampeerauto magazine liever thuis op de deurmat ontvangen? Of wil je een ACSI gids of app met korting aanschaffen? Voeg deze extra’s dan voor een meerprijs toe aan je lidmaatschap.

+ Kampeerauto magazine (papieren versie)

Kampeerauto biedt inspiratie voor mooie camperreizen. Leden krijgen standaard de digitale versie van het magazine. Voor een meerprijs van €10,- ontvang je de 8x de papieren versie van Kampeerauto magazine en 1x digitaal.

+ ACSI CampingCard app

Incl. digitale ACSI CampingCard kortingskaart

In deze app staan zo’n 3.000 campings waar je extra voordelig overnacht in het laagseizoen. En met de digitale kortingskaart die in de app staat, ontvang je korting op deze campings. Voor een meerprijs van €10,- voeg je deze app toe aan je lidmaatschap.

+ ACSI CampingCard gids 

Incl. fysieke ACSI CampingCard kortingskaart

In de ACSI CampingCard gids staan zo’n 3.000 campings waar je extra voordelig overnacht in het laagseizoen. Met de fysieke CampingCard kortingskaart die in de gids zit, ontvang je korting op deze campings. Voor een meerprijs van €15,- voeg je deze gids toe aan je lidmaatschap.

+ ACSI Klein & Fijn kamperen gids

Incl. fysieke ACSI CampingCard kortingskaart

In deze gids staan zo’n 1.900 kleine en fijne campings in Europa. Met de fysieke CampingCard kortingskaart die in de gids zit, ontvang je korting op campings in het laagseizoen. Voor een meerprijs van €15,- voeg je deze gids toe aan je lidmaatschap.

Kies een extra bij je lidmaatschap

Dit vinden onze leden van het lidmaatschap

Het lidmaatschap van de NKC heeft ons inzage gegeven in de zaken waar wij op voorhand geen rekening mee hadden gehouden toen we een camper kochten. Dankzij jullie lidmaatschap en informatie ga ik nu zelfverzekerd op pad.

N. de Roon

Het grootste voordeel van jullie lidmaatschap vind ik de korting die je kunt verdienen op de premie van je camperzekering. Ik heb de rijvaardigheidstraining gedaan en ontvang nu 5 jaar lang 10% korting op mijn premie!

T. Vierbergen

We gebruiken de app Campercontact elke keer dat we met de camper weggaan. Ook maken we gebruik van de korting op de overtochten en vignetten. Al 16 jaar lid en nog steeds erg tevreden!

A. van den broek