Terugroepacties campers en campergerelateerde producten

Op deze pagina vind je informatie over terugroepacties en productwaarschuwingen van campers en campergerelateerde producten. Wil je een terugroepactie melden die hier nog niet bij staat, stuur dan een bericht naar [email protected] onder vermelding van terugroepactie.

Knaus en Weinsberg roepen campers terug - juli 2023

De campermerken Knaus en Weinsberg zijn een terugroepactie gestart voor een aantal modellen van de halfintegraalcampers, omdat gebleken is dat kunststofdelen van de camper los kunnen raken.

Laadstroomverdelers fabrikant CBE - september 2022

De AL-KO Vehicle Technology Group heeft een terugroepactie uitgezet voor twee varianten laadstroomverdelers van fabrikant CBE. Het betreft de producten CSB2 en de CSB2-TL met een productiedatum vanaf juni 2021. Kijk voor meer informatie van de producent op www.cbe.it/recall/

Dometic gaskookplaten – 1 maart 2022

Dometic doet een herhaling van de terugroepactie die de firma eind juli 2021 reeds heeft opgestart. De kookplaten zouden gas kunnen lekken bij de regelknoppen en toevoerleidingen. Kijk voor meer informatie van de producent op Product Warning and Recall | Dometic - Mobile living made easy.