Magazine Kampeerauto

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over ons magazine Kampeerauto. Vind je geen passend antwoord op je vraag of staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen magazine Kampeerauto
 • Kan ik het magazine digitaal lezen?

  Het magazine is voor leden digitaal te lezen op de website. Je kan het magazine ook lezen met je smartphone of een tablet via de NKC-magazine app.

 • Hoe krijg ik toegang tot Kampeerauto op mijn laptop/PC?

  Klik op één van de covers en log in met je NKC-account. Dit is het account dat je ook gebruikt om in te loggen op bijvoorbeeld Mijn NKC, op nkc.nl of om in te loggen op Campercontact, met je e-mailadres als gebruikersnaam en je persoonlijke wachtwoord. We maken het zo eenvoudig mogelijk, jouw account is op vrijwel alle NKC-platformen te gebruiken. 

  Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en maak een nieuw wachtwoord aan. Let op – dit wachtwoord geldt dan direct ook voor het inloggen op nkc.nl en Campercontact.  

   

 • Waar kan ik de app vinden?

  De app voor Kampeerauto op je smartphone of tablet is te vinden in App Store en in Google Play. Deze is gratis te downloaden.
 • Hoe ontgrendel ik de app?

  Om Kampeerauto te kunnen downloaden moet je inloggen met lidnummer en postcode. De postcode dien je zonder spatie en met hoofdletters in te typen.

 • Waar vind ik mijn lidmaatschapsnummer?

  Dat staat op de lidmaatschapskaart.

 • Hoe vaak kan ik de app ontgrendelen?

  De app kun je met dezelfde inloggegevens op vijf verschillende apparaten ontgrendelen.

 • Werkt de app ook offline?

  Nee. Om Kampeerauto te kunnen lezen, moet je het magazine eerst downloaden. Daarvoor heb je een internetverbinding nodig. Eenmaal gedownload, kun je het tijdschrift offline lezen.

 • Ik ben net lid geworden, kan ik direct Kampeerauto via de app lezen?

  Ja dat kan. Log in met je NKC-account. Dit is het account dat je ook gebruikt om in te loggen op bijvoorbeeld Mijn NKC, op nkc.nl of om in te loggen op Campercontact, met je e-mailadres als gebruikersnaam en je persoonlijke wachtwoord. We maken het zo eenvoudig mogelijk, jouw account is op vrijwel alle NKC-platformen te gebruiken. 

  Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en maak een nieuw wachtwoord aan. Let op – dit wachtwoord geldt dan direct ook voor het inloggen op nkc.nl en Campercontact.