Zeer complete standaarduitrusting in halfintegraal Mooveo F65DH

Het instapmerk Mooveo van de Pilote Group komt met de nieuwe halfintegraal F65DH, met een opvallende indeling en een zeer complete standaarduitrusting. Anders dan eerdere modellen in deze serie heeft de camper de Ford Transit als basisvoertuig en niet de Fiat Ducato.

De indeling van de Mooveo F65DH wijkt af van de meeste andere campers. Het merk koos niet voor vaste bedden, zoals gebruikelijk is. In plaats daarvan is de gehele achterkant gevuld met kasten. Vanaf deze plek is ook de garage bereikbaar, die is uitgerust met een buitendouche, verlichting, een 230V-stopcontact en rails.

De bedden zijn voorin te vinden. De tegenover elkaar geplaatste zitbanken zijn voor de nacht tot een tweepersoonsbed van 140 bij 200 centimeter om te bouwen. Daarboven hangt nog een elektrisch hefbed van dezelfde afmetingen. Vier personen kunnen dus in de camper overnachten.

De Mooveo F65DH heeft een aparte douchecabine aan de bestuurderszijde. Daardoor ontstaat veel ruimte in de badkamer, met een toilet, een wastafel, een spiegel en een kast. De rechte keuken is uitgerust met lades, een rechthoekige spoelbak en een tweepitskookplaat. Aan de overkant staat de koelkast, met een inhoud van 133 liter.

Complete standaarduitrusting

Mooveo zet de F65DH met een zeer complete standaarduitrusting in de showroom. Hiertoe behoren onder meer een luifel, een Pioneer 9-inch-radiosysteem met achteruitrijcamera, tv-sat-voorbekabeling, een geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank, een Truma Combi 4 boiler/kachel, twee 100Wp-zonnepanelen en een 95Ah-AGM-accu. De Ford Transit is eveneens rijk uitgerust, met onder meer een motor van 170 pk, een automatische versnellingsbak, elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels en all-seasonbanden.

Het stoere voorkomen van de Mooveo F65DH is te danken aan het trailpakket, waarmee de halfintegraal standaard is uitgerust. Dit pakket bestaat uit trailstickers op de deuren, zwarte wielen van 16 inch, een zwarte voordeurspoiler en een bi-color voorbumper. De grille met de grote Ford-letters geven hem een extra robuust uiterlijk. Overigens komt Mooveo ook met de even lange F70DBH, die in plaats van kastruimte achterin wel een vast bed heeft. De Mooveo F65DH is leverbaar vanaf 97.490 euro.