Itineo Famili SB740: integraalcamper met kinderkamer

De Franse camperbouwer Itineo, onderdeel van de Rapido Groep, maakt met de nieuwe integraalserie Famili die naam helemaal waar. De nieuwe Itineo Famili SB740 heeft achterin zelfs een speciale kinderruimte.

Stapelbed en zitje
Twee van de Famili-campers zijn uitgerust met stapelbedden: de SB700 en de SB740. Met een lengte van 7,42 meter is laatstgenoemde de grootste van het stel. Met die extra centimeters ontstaat de mogelijkheid voor een ruimte die speciaal gericht is op kinderen, en die bestaat uit een stapelbed en een zitje met tafel en bankjes. Van deze zit is voor de nacht nog een derde bed te maken waarin twee personen kunnen slapen. De slaapplaats boven de cabine biedt plaats aan twee volwassenen. Er is dus overnachtingsruimte voor in totaal vijf personen.

Met zijn achten aan tafel
Met een grote L-vormige bank, een zijbank en de twee draaibare cabinestoelen biedt de dinette zoveel ruimte dat acht personen eraan kunnen eten. De tafel bestaat uit twee delen. De hoekkeuken heeft twee gaspitten, een spoelbak en een koelkast van 145 liter. Het sanitair is ruim, met de douche aan de bijrijderskant en toilet met wastafel aan de bestuurderszijde. Daarachter is nog kastruimte voor kleding te vinden.

De Itineo Famili SB740 is te koop vanaf 90.500 euro.