Tourer: nieuwe serie halfintegralen bij LMC

LMC zet voor seizoen 2022 een nieuwe serie halfintegralen op de Citroën Jumper in de showroom. Deze Tourer-serie valt in het lagere prijssegment en bestaat uit vier indelingen. Een daarvan is de T 660 G: een bijna zeven meter lange camper met enkele bedden. Net als de andere indelingen uit deze serie heeft de T 660 G een opvallend hoog laadvermogen.

Het exterieur is rustig gehouden: wit met grijze en rode striping. De lichtmetalen wielen geven de T 660 G een stoer tintje. De rust is ook terug te vinden in het interieur. Hier mixt LMC ingetogen kleuren als crème, beige en antraciet met een houtdecor. De twee draaibare cabinestoelen, de dinettebank en een extra bankje bieden plaats aan vijf personen. Ook in deze serie heeft LMC de meubels voorzien van een speciale coating die voorkomt dat vingerafdrukken op het oppervlak zichtbaar zijn.

Verschuifbare wastafel

De hoge koelkast is direct links van de ingang geplaatst. Het keukenblok is daartegenover te vinden en onder meer uitgerust met drie gaspitten en een spoelbak. Ook in de badkamer is gekozen voor antraciet en houtdecor. Hier valt de verschuifbare wastafel op. Tijdens het douchen hangt hij achter het toilet. Wanneer de douche niet in gebruik is, is het mogelijk om hem naar rechts te verschuiven. Achterin zijn de twee eenpersoonsbedden van 185 bij 88 centimeter te vinden.

 

De LMC Tourer T 660 G heeft een laadvermogen van maar liefst 800 kilogram. Mede dankzij de grote garage is er dus alle gelegenheid om bijvoorbeeld e-bikes mee te nemen. Deze Tourer is tegen meerprijs verkrijgbaar met een elektrisch hefbed boven de zithoek. De prijs van deze nieuwe halfintegraal is nog niet bekendgemaakt.