Knaus VAN TI Plus Platinum Selection op MAN TGE

Kort na de introductie van de VAN TI Vansatian 650 MEG, komt Knaus met een rijker uitgeruste versie van deze smalle halfintegraal: de Knaus VAN TI Plus Platinum Selection. Deze heeft niet de Fiat Ducato als basis, maar de MAN TGE met een 140 pk-motor.

De in grijstinten uitgevoerde wagen staat op lichtmetalen wielen van 17 inch. Aan de achterzijde vallen de speciale cat eye evolution-achterlichten op, met dynamische ledrichtingaanwijzers en nachtverlichting. De antracietkleurige luifel is standaard, net als de bewegingsmelder in de buitenlamp.

Verschillende rijhulpsystemen

De Knaus VAN TI Plus Platinum Selection komt met verschillende rijhulpsystemen, waaronder Tempomat-cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, vermoeidheidsdetectie en hill holder. Verder heeft de wagen een navigatiesysteem met achteruitrijcamera, een start-stopsysteem, een multifunctioneel stuurwiel en een DAB+-radio.

In het interieur past Knaus grijze bekleding toe, in combinatie met kasten en wanden met een licht houtdecor en wit. In het midden zit een midi-Heki-dakluik met verlichting eromheen. De keuken is functioneel met twee gaspitten en een koelkast van 142 liter. Van de twee enkele bedden is eenvoudig een tweepersoonsbed te maken.

Airco en tv

Knaus heeft deze speciale halfintegraal verder onder meer uitgerust met airconditioning, een BWT-waterfiltersysteem, Truma CP-Plus verwarming met een digitaal bedieningspaneel en het Truma iNet-systeem. Wie graag televisie kijkt, kan zijn hart ophalen aan de ledtelevisie van 32 inch. De Knaus is leverbaar vanaf 91.113 euro.