Roller Team Kronos 291: halfintegraal en alkoof

De Kronos-campers vormen de instapserie van Roller Team, met volgens de Italiaanse camperbouwer heel complete én scherp geprijsde campers. De nieuwe Kronos 291 – verkrijgbaar als halfintegraal en als alkoof – maakt die laatste belofte sowieso waar.

Roller Team Kronos 291 Exterieur

De Kronos 291 P is leverbaar met een Fiat Ducato met 120 pk als basis, maar ook op basis van de Ford Transit met 130 pk. De zes meter lange camper heeft een wit exterieur met antracietkleurige vlakken en een rode belijning. Aan de voorkant trekt het grote panoramadakraam boven de cabine de aandacht. Binnen zorgt dit raam – dat open kan – voor veel lichtinval.

Plaats voor vier

Het interieur is uitgevoerd in een mix van donkere en lichte tinten. Indirecte verlichting zorgt voor extra sfeer. De L-vormige zitgroep biedt samen met de cabinestoelen plek aan vier personen. Het is mogelijk om een hefbed boven het zitgedeelte te laten plaatsen. Dan kunnen er ook vier mensen in de Kronos 291 P slapen.

Bij binnenkomst is links de keuken te vinden. Deze heeft drie gaspitten met een afdekplaat, een wasbak, een onderkast met een uittrekbare lade, een bovenkast en een ruime 140 liter-koelkast. De badkamer bevindt zich schuin tegenover de keuken. Hier is plaats voor een toilet, een kleine wastafel en een geïntegreerde douche. Met het te openen raampje is ventilatie mogelijk.

Directe garagetoegang

Achterin koos Roller Team voor een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Rondom het bed zijn bovenkastjes en lichtspotjes geplaatst. Aan de onderkant van het bed biedt een deur toegang tot de ruime garage. Deze is aan de buitenkant van beide zijden bereikbaar. Dankzij de hoge deur is het ook mogelijk om hierin fietsen te vervoeren. De Kronos 291 P is leverbaar vanaf circa 54.406 euro, op basis van de Ford Transit.