Tussenstop De Weere

In een dorpje genaamd De Weere (gemeente Opmeer), ligt Camping de Stammeland. Een van de best beoordeelde camperplaatsen in Noord-Holland, volgens de gebruikers van Campercontact. Bekijk vier activiteiten in de omgeving van De Weere, in deze Tussenstop.

Tip 1: Rundveemuseum

Het Rundveemuseum in Aartswoud is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Nederlandse veeteelt. Dit unieke museum biedt bezoekers een inkijk in het leven en de evolutie van rundvee door de eeuwen heen. Je vindt er ook een educatief centrum, waar je leert over de geschiedenis van de melkveehouderij en het plattelandsleven.

Frans Berkelaar (CC BY 2.0 DEED) via Flickr

Tip 2: Kasteel Radboud

Kasteel Radboud in Medemblik is een indrukwekkend kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Het is gebouwd in 1288 als burcht in opdracht van Graaf Floris V. Nog steeds zie en ervaar je de middeleeuwen in dit bijzonder sfeervolle gebouw, dat tegenwoordig een publiek toegankelijk museum is.

Tip 3: Regthuys Golf

Regthuys Golf in Winkel biedt een unieke en uitdagende golfervaring voor spelers van alle niveaus. Het is een goed onderhouden 18-holes golfbaan, met een gezellig clubhuis en professionele faciliteiten. Ideaal voor sportieve camperaars dus.

Gertjan van Noord (CC BY 2.0 DEED) via Flickr

Tip 4: Nederlands Stoommachinemuseum

Het Nederlands Stoommachinemuseum in Medemblik biedt bezoekers een boeiende reis door de geschiedenis van stoommachines. Het brengt het verleden tot leven met een indrukwekkende collectie stoommachines en interactieve tentoonstellingen. Maak een ontdekkingsreis door de evolutie van stoomkracht.

De sitecode van Camping het Stammeland op Campercontact is 41953