Camperblog: alles over de camper


 • Muskusossensafari Noorwegen

  Op muskusossensafari in Noorwegen

  Stoere bergen met witte mutsen, klaterende watervallen en woeste bergstromen, fjorden die vele tientallen kilometers het land in snijden: dat is Noorwegen. En als je er toch bent kun je ook op muskusossensafari.

  camperreis,Noorwegen,safari 0 Reacties

 • Leveler

  Lang leve de leveler

  Bijna iedereen heeft ze in de camper: oprijblokken, of levelers. Geel van kleur zijn ze doorgaans. Dat ziet er zo lekker zomers uit! Bij veel van die dingen is er ook niet op gerekend dat het wel eens minder mooi weer kan zijn, waardoor de ondergrond wat drassig is. Het is een fijn klusje om dan de modder er weer vanaf te krijgen.

  leveler,oprijblok 2 Reacties

 • Droomhuis als camper

  Droomhuis als camper

  In Amerika is alles groot. Ook de campers. Bij toeval stuiten we op een van de flinkste exemplaren. Als we zeggen dat we van de NKC zijn, de grootste camperclub van Europa, mogen we een ritje meerijden. We vallen van de ene verbazing in de andere.

  Amerika 0 Reacties

 • Camperen Noorse fjorden

  Camperen langs Noorse fjorden

  Stoere bergen met witte mutsen, klaterende watervallen en woeste bergstromen, fjorden die vele tientallen kilometers het land in snijden, tunnels in alle soorten en maten. Dit is Noorwegen, waar een campervakantie in een landschap met geweldige panorama's een ongekende ervaring is.

  camperreis,Noorwegen 11 Reacties

 • Accumonitor

  De accumonitor: meten is weten

  Als je in alle vrijheid wil camperen, moet je nergens afhankelijk van zijn. Gelukkig helpt de accumonitor je zuinig om te springen met energie én de accu.

  Accu 5 Reacties

 • Camperen in Japan

  Camperen in Japan

  Camperen in Japan? Herman (61) en Ina Schreuder (60) deden het. Met een buscamper reden ze door het land van de rijzende zon.

  Buscamper,camperreis,Japan 0 Reacties

 • Sneeuwpret met de camper

  Handige tips voor sneeuwpret met de camper

  Met de camper de sneeuw in? Voor wie goed voorbereid is, wordt een wintervakantie met de camper een bijzondere ervaring.

  Wintercamperen 0 Reacties

 • wonen in camper

  Geen huis? Dan een camper!

  Het Belgische stel Anne Tubbax en Dirk Pinxten vond het twee jaar geleden tijd worden voor een eigen stekske, ofwel een eigen woning. Het werd echter geen huis, maar een gloednieuwe camper om in te wonen.

  camper,Roller Team Garage M-camper 2 Reacties

 • 40 jaar NKC

  De NKC bestaat vandaag precies veertig jaar. Het groepje dat in 1976 bij de oprichting van de NKC betrokken was, bestond geheel uit zelfbouwers. Die wilden graag onderling contact hebben voor adviezen en hulp aan elkaar.

  NKC,40 jaar,camper 2 Reacties

 • Overnachten met de camper

  Waar mag je overnachten met de camper?

  Waar slapen we vannacht? In veel landen in Europa is het geen vraag, omdat er nauwelijks camperplaatsen zijn en camperaars eigenlijk alleen op een camping kunnen overnachten. In andere is wel keuze en in sommige landen mag het zelfs in de vrije natuur. Tijd voor een rondje door Europa.

  overnachten,camperplaatsen,camping 0 Reacties