Camperblog: alles over de camper


 • Rondje zwerven in een Vlaams verleden

  Rondje zwerven in een Vlaams verleden langs steden in Vlaanderen die zich kenmerken door historische gevels, imposante kerken en mooie pleinen.

  reizen,Gent,Vlaanderen 0 Reacties

 • Water vullen

  Water vullen? Toverdoos mee!

  Met een volle watertank van huis vertrekken: dat is meestal niet het probleem. Maar wat neem je mee om onderweg bij te kunnen vullen? En hoe doe je dat zo verantwoord mogelijk? Koop in elk geval zo’n gemakkelijke platte zak.

  Watertank,Koppelstuk,Vulslang 6 Reacties

 • Camperreis maartse vrieskou

  Camperreis in de maartse vrieskou

  Het is bitterkoud, er is motsneeuw en het waait guur, maar de maartse lentekriebels vragen om een camperuitstapje: op naar België, Frankrijk en Duitsland!

  Frankrijk,belgie,Duitsland 0 Reacties

 • Camper kopen en dan?

  Het RTL-programma Puur Geluk had voor een familie een camper gekocht, maar wat nu?

  Campertips,Camperverzekering,Puur Geluk 3 Reacties

 • Bodemcontact camper voorkomen

  Zo voorkom je bodemcontact met je camper

  Heb jij een camper met een lange overhang? Dan ken je vast dat harde, schurende geluid, dat ernstige schade doet vermoeden. Tijd om dit te voorkomen.

  overhang,chassis,bodemcontact 12 Reacties

 • Camperbrand

  Zo voorkom je brand in je camper

  Je wil er niet aan denken, maar eigenlijk móét je er soms aan denken: camperbrand. Lees daarom onze tips en ontdek hoe je een camperbrand kunt voorkomen,

  camperbrand 7 Reacties

 • Slimme thermostaat

  De slimme thermostaat

  De kachel vanaf de piste per sms aanzetten? Het kan. Medio 2013 introduceerde Truma de digitale thermostaat CP plus voor kachels en airco’s, die zich laat aansturen door de sinds kort leverbare iNet Box. Wie een oudere camper heeft, met de analoge voorganger CP classic, kan een ombouwset aanschaffen.

  Wintercamperen,Thermostaat 0 Reacties

 • Wintercamperen

  Wintercamperen in de Franse Alpen

  Camperaar Leo van Dooren gaat drie weken wintercamperen in de Franse Alpen. Zijn hartverwarmende conclusie: Paradiski, on reviendra.

  Wintercamperen,Franse Alpen 0 Reacties

 • Tips campersnuit poetsen

  Zo poets je de campersnuit weer als nieuw

  Veel integraalcampers hebben een snuit van kunststof. Blinkend in de showroom, maar na verloop van een aantal jaren kan het materiaal onder invloed van vuil, weer en wind en vooral uv-licht verkleuren en dof worden. Poetsen helpt niet en spuiten is kostbaar, wat dan?

  campersnuit,schoonmaken 4 Reacties

 • Muskusossensafari Noorwegen

  Op muskusossensafari in Noorwegen

  Stoere bergen met witte mutsen, klaterende watervallen en woeste bergstromen, fjorden die vele tientallen kilometers het land in snijden: dat is Noorwegen. En als je er toch bent kun je ook op muskusossensafari.

  camperreis,Noorwegen,safari 0 Reacties