De 7 mooiste campings van Zuid-Holland (voor camperaars)

Duinen, kustplaatsen, de Rijn-Maas-delta en het fraaie Groene Hart, Zuid-Holland heeft elke camperaar iets te bieden. Laat je inspireren en plan een campertrip in deze provincie. Dit zijn 7 mooie campings in Zuid-Holland.

Camping Fase, Oude-Tonge, Zuid-Holland

Ervaar een ontspannen verblijf op deze charmante boerderijcamping op een rustige plek op  Goeree-Overflakkee, met uitzicht op de velden. De centrale ligging biedt je de mogelijkheid om het Oude-Tonge en omgeving te verkennen. Bijvoorbeeld via de vele wandel- en fietsroutes in de buurt. Het centrum van Oude-Tonge ligt op 2 kilometer afstand.

De sitecode van Camping Fase op Campercontact is 85900.

Camping ’t Salamandertje, Ottoland, Zuid-Holland

Ontdek deze camping in de Alblasserwaard, waar rust en natuur goed samen gaan. Het verzorgde terrein en het schone sanitair dragen bij aan het comfort, terwijl de omgeving uitnodigt tot fietsen. Een aanrader voor camperaars die op zoek zijn naar een ontspannen plek om te genieten van het buitenleven.

De sitecode van Camping ’t Salamandertje op Campercontact is 92211.

Camping ’t Weergors, Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Deze charmante camping heeft alles voor een gezinsvriendelijke vakantie: van ruime camperplaatsen tot een tennisbaan en een gezellige dierenweide, en dat op slechts 1,5 km van het centrum van Hellevoetsluis.

De sitecode van Camping ’t Weergors op Campercontact is 19187.

Camping de Oude Maas, Barendrecht, Zuid-Holland

Ontdek deze fijne camping, met uitzicht op de jachthaven van Barendrecht en de Oude Maas. De camping biedt de benodigde voorzieningen voor een ontspannen verblijf. Het centrum van Rotterdam ligt op 17 kilometer afstand.

De sitecode van Camping de Oude Maas op Campercontact is 11085.

Midicamping Van der Burgh, Rockanje, Zuid-Holland

Ontdek deze familiecamping met modern sanitair en leuke activiteiten voor de kleintjes. Het strand ligt op slechts 2 km afstand. Met attracties als Aquaparc Splash en het recreatiestrand van Hellevoetsluis op een steenworp afstand, is deze camping een fijne uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Het centrum van Rockanje ligt op 2 kilometer.

De sitecode van Midicamping Van der Burgh op Campercontact is 2612.

Minicamping Ons Wijland, Oud Ade, Zuid-Holland

Ontdek de charme van camping Ons Wijland in Oud Ade, waar de eigenaren je hartelijk verwelkomen in een groene omgeving. Kinderen kunnen zich hier goed vermaken in de natuurspeeltuin. De camping ligt op slechts 20 minuten fietsen van het centrum van Leiden.

De sitecode van Minicamping Ons Wijland op Campercontact is 104024.

Minicamping Zwetzone, Wateringen, Zuid-Holland

Deze minicamping ligt aan de rand van Wateringen, in een rustige omgeving langs rivier de Zweth. Vanaf de camping liggen de zee, Den Haag en Delft binnen handbereik via diverse fietsroutes. Het centrum van Den Haag ligt op 12 kilometer afstand.

De sitecode van Minicamping Zwetzone op Campercontact is 26237.

Een overzicht van de mooiste campings in Zuid-Holland vind je op de volgende pagina.