Camperblog: Campertips

Handige campertips


 • Irritatiefactortje

  Iedereen ergert zich weleens ergens aan. Zo ook in camperland. Martijn Ciere, beleidsmedewerker van de NKC, laat zijn licht schijnen over camperergernissen.

  satelliet,camperplaats,campercontact,camperirritatie 5 Reacties

 • Camperen tot je een ons weegt

  “Dat wordt afvallen meneer”, hoor ik mijn collega gekscherend zeggen terwijl ik de optelsom maak. Hij blijkt gelijk te hebben: de camper weegt een ruime 200 kilogram te zwaar. NKC weegt kosteloos campers in het kader van de campagne Weet wat je weegt.

  weegbrug,weetwatjeweegt,weegcampagne 0 Reacties

 • Dertig miljoen

  De Telegraaf kopte het onlangs in koeienletters op mijn beeldscherm: van 19 naar 29 miljoen buitenlandse toeristen in 2030.

  toeristen,Europa,massatoerisme,camper 0 Reacties

 • Milieuzones voor dummies

  Carlijn kwam er vorig jaar (op een vervelende manier) achter dat er in diverse landen en steden verschillende regels zijn ten opzichte van milieuzones.

  Europa,milieuzone,stad,Amsterdam,Brussel 2 Reacties

 • Duurzaam camperen met tips van Carlijn

  Welke duurzame keuzes maakt Carlijn tijdens het camperen? In dit blog geeft ze tips over o.a. schoonmaakmiddel, tandpasta, boodschappen en shampoo.

  reizen,camperen,harrie,VW t3,roadtrips,duurzaam 3 Reacties

 • Generatie Y

  Martijn Ciere is beleidsmedewerker bij de NKC. Met zijn 23 lentes jong behoort hij tot generatie Y: grenzeloos, ondernemend en extreem gedigitaliseerd. Hij roept op tot het ontwerpen van systemen die voor generatie-iedereen zijn.

  #milieuzone,#generaties,#vanlife,#duurzaamheid,#mobiliteit 1 Reactie

 • Camperfandagstempel

  De mevrouw en meneer aan mijn tafel kijken kort omhoog, lezen wat er op het bordje staat en kijken mij vervolgens met vragende ogen aan. Martijn Ciere (22 jaar) werkt als beleidsmedewerker bij de NKC en blogt over zijn dynamische werkveld.

  #camperen,#camperfandag 1 Reactie

 • Neem je tijd, je bent op vakantie

  Martijn Ciere (22 jaar), mobiliteitsspecialist van de NKC, vraagt zich in zijn tweede blog af waarom hij niet al veel langer defensief rijdt.

  #duurzaamheid,#camperen 7 Reacties

 • Camperen in de toekomst

  Hoe zorgen we er voor dat we in de toekomst nog steeds met z’n allen kunnen camperen? Met deze en andere mobiliteitsvragen houdt Martijn Ciere (22 jaar) zich binnen de NKC bezig. Op NKC.nl blogt hij over zijn dynamische werkveld.

  #duurzaamheid,#mobiliteit 9 Reacties

 • Camperen in de sneeuw: tips & tricks

  Camperen in de winter is geweldig maar vergt andere voorbereidingen dan een campertrip in het voorjaar. Vooral als men gaat wintersporten met de camper. Check deze tips!

  Wintercamperen,camper,winter,sneeuwkettingen,sneeuw 3 Reacties