Camperblog: Campertips

Handige campertips


 • Europa's grootste

  Het is je vast niet ontgaan dat de vereniging is gegroeid. En niet een klein beetje, allesbehalve: in tien jaar tijd is het ledental van de NKC ruim verdubbeld. Martijn Ciere staat voor de taak om de belangen van al die leden te behartigen.

  Europa,belangenbehartiging,lobby 0 Reacties

 • Wat als...

  Wat als diesel niet meer verkrijgbaar is? Of wat als de camper onbetaalbaar wordt door overheidsbeleid? Martijn Ciere (23), public affairs-medewerker van de NKC, houdt zich met deze vragen bezig. Hij is blij met de uitbreiding van zijn team.

  publicaffairs,belangenbehartiging,duurzaamheid 13 Reacties

 • Filmpje pikken tijdens de NKC Drive-in bioscoop

  Rond de klok van vijf arriveren we bij de grote houten poort van het landgoed. Stapvoets rijden we over het zandpad het terrein op. In de verte doemt de drive-in bioscoop op.

  drive-in,drive-in bioscoop,camperbios,evenementen,vuurtje stoken 0 Reacties

 • Irritatiefactortje

  Iedereen ergert zich weleens ergens aan. Zo ook in camperland. Martijn Ciere, beleidsmedewerker van de NKC, laat zijn licht schijnen over camperergernissen.

  satelliet,camperplaats,campercontact,camperirritatie 6 Reacties

 • Camperen tot je een ons weegt

  “Dat wordt afvallen meneer”, hoor ik mijn collega gekscherend zeggen terwijl ik de optelsom maak. Hij blijkt gelijk te hebben: de camper weegt een ruime 200 kilogram te zwaar. NKC weegt kosteloos campers in het kader van de campagne Weet wat je weegt.

  weegbrug,weetwatjeweegt,weegcampagne 0 Reacties

 • Dertig miljoen

  De Telegraaf kopte het onlangs in koeienletters op mijn beeldscherm: van 19 naar 29 miljoen buitenlandse toeristen in 2030.

  toeristen,Europa,massatoerisme,camper 0 Reacties

 • Milieuzones voor dummies

  Carlijn kwam er vorig jaar (op een vervelende manier) achter dat er in diverse landen en steden verschillende regels zijn ten opzichte van milieuzones.

  Europa,milieuzone,stad,Amsterdam,Brussel 2 Reacties

 • Duurzaam camperen met tips van Carlijn

  Welke duurzame keuzes maakt Carlijn tijdens het camperen? In dit blog geeft ze tips over o.a. schoonmaakmiddel, tandpasta, boodschappen en shampoo.

  reizen,camperen,harrie,VW t3,roadtrips,duurzaam 3 Reacties

 • Generatie Y

  Martijn Ciere is beleidsmedewerker bij de NKC. Met zijn 23 lentes jong behoort hij tot generatie Y: grenzeloos, ondernemend en extreem gedigitaliseerd. Hij roept op tot het ontwerpen van systemen die voor generatie-iedereen zijn.

  #milieuzone,#generaties,#vanlife,#duurzaamheid,#mobiliteit 1 Reactie

 • Camperfandagstempel

  De mevrouw en meneer aan mijn tafel kijken kort omhoog, lezen wat er op het bordje staat en kijken mij vervolgens met vragende ogen aan. Martijn Ciere (22 jaar) werkt als beleidsmedewerker bij de NKC en blogt over zijn dynamische werkveld.

  #camperen,#camperfandag 1 Reactie