De 6 mooiste campings van Limburg (voor camperaars)

Ontdek de schoonheid van Limburg, van de rustige natuurgebieden in het noorden en midden van de provincie tot de heuvelachtige landschappen in het zuiden. Dit zijn 6 mooie campings in Limburg.

Camping Zonnehoeve, Valkenburg, Limburg

Dit is de best beoordeelde camping op Campercontact en dat is niet voor niets. Deze camping is ideaal gelegen en biedt een fijn uitzicht op de Limburgse heuvels. Er is een mooi zwembad en een recreatieruimte aanwezig. Het centrum van Valkenburg ligt op 2 kilometer afstand.

De sitecode van Camping Zonnehoeve op Campercontact is 97691.

Camping Schrouff, Vijlen, Limburg

Een rustige boerencamping met mooi uitzicht en een schoon sanitair. De camping ligt op 1,5 kilometer van het centrum van Vijlen (gemeente Vaals) in het uiterste zuiden van Limburg. In deze groene omgeving kun je uitstekend (sportief) fietsen en wandelen.

De sitecode van Camping Schrouff op Campercontact is 52433.

Landschapscamping Alleleijn, Epen, Limburg

Ervaar deze camping in het hart van Zuid-Limburg. Geniet van een warm welkom en ruime kampeerplekken. Verken de omgeving via wandel- en fietsroutes en geniet van de Limburgse heuvels. Het centrum van Epen ligt op 3 kilometer afstand.

De sitecode van Landschapscamping Alleleijn op Campercontact is 46140.

Minicamping Van Kempenhof, Melick, Limburg

Ontdek Camping van Kempenhof, een kleine comfortcamping aan de rand van Melick in Midden-Limburg. Het fraaie Nationaal Park De Meinweg ligt in de nabije omgeving. Daarnaast is het outlet centrum van Roermond, op enkele kilometers afstand, een bezoekje waard. Het centrum van Melick ligt op 500 meter afstand.

De sitecode van Minicamping Van Kempenhof op Campercontact is 84430.

Boerderijcamping de Limburgerhof, Landgraaf, Limburg

Ontdek een fijne boerencamping met uitzicht op het Limburgse landschap, op slechts 2 km van het centrum van Landgraaf. Het centrum van Kerkrade ligt op 5 kilometer afstand. Bovendien ben je in een mum van tijd over de grens, in Duitsland.

De sitecode van Boerderijcamping de Limburgerhof op Campercontact is 52082.

Camping ’t Heike, Lottum, Limburg

Ontdek Camping 't Heike, gelegen aan de rand van Lottum (Noord-Limburg). Omringd door natuurreservaat 't Schuitwater en de Maas biedt de camping een fijne omgeving. Met een recreatieruimte, een dierenweide en het centrum van Lottum op slechts 1 km afstand, is dit een ideale plek voor een rustige en actieve vakantie.

De sitecode van Camping ’t Heike op Campercontact is 63859.