De 6 mooiste campings van Zeeland (voor camperaars)

De provincie Zeeland in het zuidwesten van het land is vooral bekend als kustprovincie. Maar Zeeland heeft meer te bieden dan alleen een fraaie kustlijn. Dit zijn 6 mooie campings in Zeeland, geschikt voor camperaars.

Camping Hakehoeve, Ellemeet, Zeeland

Geniet van een ontspannen vakantie op deze rustig gelegen camping op een privéboerderij in Renesse. Hakehoeve ligt op slechts 4 km van het strand. Bovendien zijn het Grevelingenmeer en de Oosterschelde binnen handbereik. Bezoek je graag historische stadjes? Neem een kijkje in Zierikzee en Veere.

De sitecode van Camping Hakehoeve op Campercontact is 97420.

Camping Kloet, Zierikzee, Zeeland

Geniet van een rustig verblijf in het groene Zierikzee, met uitzicht op de haven, molen en historisch stadsgezicht. Deze goed onderhouden camping biedt ruime plaatsen en ligt op slechts 500 meter van het centrum.

De sitecode van Camping Kloet op Campercontact is 49654.

Minicamping Boogaard, Zoutelande, Zeeland

Ontdek de charme van kamperen in Zeeland op deze minicamping, op slechts 10 minuten loopafstand van de zee en het strand. Geniet van ruime, kindvriendelijke kampeerplaatsen en profiteer van de rust van dit terrein, dat grenst aan een natuurgebied. Per fiets kun je pittoreske dorpjes in de omgeving verkennen.

De sitecode van Minicamping Boogaard op Campercontact is 14300.

Camping Het Berghof, Biggerkerke, Zeeland

Ontdek minicamping Het Berghof in het hart van Walcheren. Middelburg en Vlissingen liggen vlakbij. Geniet van ruime plekken, een vriendelijk ontvangst en schoon sanitair op slechts 1 kilometer afstand van bos, duin en strand.

De sitecode van Camping Het Berghof op Campercontact is 42194.

Camping de Boskreek, Breskens, Zeeland

Ontdek deze camping in Breskens, met een iconische vuurtoren en sfeervolle haven vlakbij. Geniet van een gastvrij onthaal en uitstekende voorzieningen, waaronder een modern toiletgebouw en ontspanningsruimte. Het centrum van Breskens ligt op 2 kilometer afstand.

De sitecode van Camping de Boskreek op Campercontact is 98816.

Mini camping ’t Kwedammertje, Kwadendamme, Zeeland

Ontdek ‘t Kwedammertje, een ruime camping met een aardbeienkwekerij en appelboomgaard op het terrein. Tropical Zoo ligt op loopafstand van de camping. Ook een bezoekje aan de klompenmaker of het bevrijdingsmuseum is een beleving op zich.

De sitecode van Minicamping ’t Kwedammertje op Campercontact is 84730.

Een overzicht van alle campings in Zeeland vind je op de volgende pagina.