Camperplaatsen in Nieuwvliet


Camping Schippers in het Zeeuwse Nieuwvliet heeft een camperplaats aangelegd. Dat meldt camperplaatsenspecialist Henk Zandstra van Projectbureau Camperplaatsen.

Camping Schippers in het Zeeuwse Nieuwvliet

Naar het strand

De camping heeft elf plekken van tachtig vierkante meter voor campers gerealiseerd. De plaatsen zijn voorzien van stroom, er is een loosplek voor vuil water en de camping is verder voorzien van alle faciliteiten. Het Noordzeestrand ligt op 350 meter en is dus te voet te bereiken.

De camperplaats staat op Campercontact.com onder sitecode 76957.

Reacties


Hier rijden wij dus snel voorbij
Het begint langzaam ergerlijk te worden dat er mensen zijn die geweldige bedragen neertellen voor een camper (aanschaf, onderhoud, belasting, brandstof etc.) en dan gaan mopperen dat een camperplaats te duur is.
Er is zeer veel keuze in camperplaatsen en voor ieders wat wils. Als iemand wat meer voorzieningen zoekt en hiervoor wil betalen dan is dit toch ok? Op deze wijze wordt het aanbod alleen maar uitgebreid.
Dus hou op met zeuren en wees blij dat het NKC hier moeite voor doet.
Belachelijke hoge prijs, is geen Camper prijs
Deze prijzen zijn echt niet normaal
Als de prijzen die ik op de site zie kloppen kan ik dat geen camperplaats noemen en snap ik niet waar de NKC mee bezig is door dit aan te prijzen.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht