Zeven nieuwe camperplaatsen

De afgelopen periode zijn er zeven nieuwe camperplaatsen geopend, waarvan drie in Nederland en vier in België. Een daarvan is camperplaats Recreatie in de Tuin in Menaam, Friesland. Deze locatie is geschikt voor twaalf campers met een onbeperkte lengte. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig en deze locatie biedt stroomvoorzieningen.

Pieter Henk en Janine van de Tuin hebben een camperplaats gecreëerd op hun land achter het huis. Het idee ontstond enkele jaren geleden, maar kreeg nu eindelijk vorm. De locatie was ooit een boerderij en biedt nu een prachtig uitzicht. Pieter Henk van de Tuin vertelt: “We wilden een camperplaats voor afwisseling, zodat we verschillende mensen kunnen verwelkomen en laten genieten van deze recreatieve omgeving.” Met voorzieningen zoals een wasserette en een camperservice wordt deze plek compleet. Het is de ideale uitvalsbasis om de steden en de prachtige natuur te verkennen.

De camperplaats is het gehele jaar geopend. De sitecode van camperplaats Recreatie in de Tuin op Campercontact is 107695. Voor een overzicht van de overige nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.