Nieuwe camperplaats in Vortum-Mullem

In Vortum-Mullem in Zuidoost-Brabant gaat vrijdag 29 maart Camperplaats Brakkenhof van start. De nieuwe camperplaats, opgezet door Hans en Petra Voermans, is specifiek gericht op volwassenen die op zoek zijn naar rust en natuur.

Camperplaats Brakkenhof Min

De eigenaren zijn zelf fervent camperaars en hebben een flinke ambitie voor de toekomst. Petra Voermans: “Later dit jaar beginnen we een zorgboerderij. Omdat we erachter een stukje grond vrij hadden, kregen we het idee om hier een camperplaats te realiseren.”

Ze licht de keuze voor een locatie voor volwassenen toe: “Steeds meer mensen kiezen voor vakantie zonder kinderen, om tijd met een partner door te brengen. Bij ons zijn alle volwassenen welkom om te genieten van een rustige vakantie zonder hectiek van werk en kinderen. Wij bieden de ruimte voor stellen die even alleen willen zijn, om tijdens de vakantie op een rustgevende manier van elkaar genieten.”

De omgeving biedt daar mogelijkheden voor. “Het is een gebied vol natuur, met zwem- en viswater op slechts twee kilometer afstand en de mogelijkheid om met een pontje de Maas over te steken naar de Maasduinen”, zegt Voermans. De camperplaats is gelegen aan een knooppuntennetwerk van fietsroutes en biedt voldoende mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten naar de omliggende dorpen. “We willen onze gasten verrassen met de vele activiteiten die hier mogelijk zijn, van winkelen tot geocachen.”

De camperplaats biedt twintig ruime plaatsen, omringd door groen en er is een vijver vol eenden en waterhoentjes. De belangrijkste voorzieningen, zoals stroom, sanitair zijn aanwezig, net als een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheden. Ook is er een overdekt terras met picknicktafels, zodat je altijd buiten kunt zitten. In de avond is de camperplaats sfeervol verlicht. De sitecode van Camperplaats Brakkenhof op Campercontact is 108251.