Franse gemeentecampings gehele jaar open voor campers


Het Franse netwerk van camperplaatsen, Camping-Car Park, heeft een nieuw onderdeel: Camping de mon village. De bedoeling is om de Franse gemeentecampings het hele jaar toegankelijk te maken voor campers.


Vaak zijn deze campings municipaux maar een paar maanden per jaar geopend. Door deze het hele jaar te openen, hebben de gemeenten het hele jaar toeloop en kunnen camperaars het hele jaar terecht op mooie plekken in Frankrijk. Het is de bedoeling dat de eerste Camping de mon village dit voorjaar opent.

Camping-Car Park heeft een netwerk van camperplaatsen in Frankrijk. Door het kopen van een pass’etapes-kaart krijg je korting bij de aangesloten camperplaatsen. Deze locaties zijn ook te vinden op Campercontact.com.

Reacties


De kaart krijg je ook aan de paal als je betaald heb.
@rien daamen
https://campingcarpark.com/en/
N.a.v. de vraag van Jan van Rijn: de kaart is levenslang geldig voor een eenmalige betaling van 4 euro. Bij aanschaf dient tevens 10 euro voor een eerste betaling of een deel van het geldende tarief op een aangesloten camping te voldoen.
Kaart is te bestellen op de site door het aanmaken van een account. De rest wijst vanzelf.
kan iemand me vertellen of de card 4 euro per jaar kost of dat het een eenmalig bedrag is?
Bij aankomst of voor vertrek kun je aan de zuil opladen gewoon met bankpas en opwaarderen zodat je de volgende plekken zo op kunt.
Het saldo is lifetime houdbaar dus je hoeft niet binnen zoveel tijd weer ergens te gaan staan.
Hebben dit al jaren
Dat is inderdaad mooi, maar houd er rekening mee dat in vorstgebieden vanaf eind oktober de watervoorzieningen vaak dicht staan. In Zuid-Frankrijk kun je hier en daar nog wel terecht en gaat het water er soms vanaf 17:00 uur af.
Gewoon via Internet te bestellen
Site deels ook in het Engels.
Kosten kaart € 4,00 je kan er direct een bedrag op zetten voor je eerste overnachting , betalen o.a. Visa of iDeal
Kaart binnen 4 werkdagen in huis (Nederland)
Succes Herman
Waar is pass etappe kaart te koop
Heel goed plan.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht