Nieuwe camperlocatie in Putten


Op het parkeerterrein aan de Brinkstraat in Putten wordt een nieuwe camperlocatie gerealiseerd. Recreatieondernemer Auke van Elten heeft een vergunning aangevraagd voor acht plaatsen. Dat meldt een lokale website.


Na advies van de NKC over de voorzieningen van de locatie stelde de gemeente Putten tienduizend euro beschikbaar voor verlichting, verharding, afvalwaterloosput, wifi en meer. Het Veluws Bospark neemt het beheer van de locatie op zich.

De acht plekken gaan ten koste van 17 reguliere parkeerplekken, maar dat is volgens de recreatieondernemer geen probleem. Zes dagen van de week is het terrein zo goed als leeg. Op woensdag, marktdag, is de parkeerdruk wat hoger, voor deze dag wordt naar een oplossing gezocht.

Op de nieuwe camperlocatie is kampeergedrag niet toegestaan en mogen camperaars maximaal 48 uur blijven staan. Aanmelden gaat via een app waarna de voorzieningen gebruikt kunnen worden. Zonder bezwaren van omwonenden gaat de herinrichting van het terrein deze winter van start.

Reacties


Natuurlijk mag u daar zonder app. te bezitten ook staan!
Maar de App. is gratis te down loaden en u kunt deze 7 dagen gratis testen.
Wilt u deze langer op uw smartphone of tablet hebben, dan kunt u als NKC lid deze gratis gebruiken en als niet NKC lid deze kopen voor 6 euro.
Eigenlijk kan een camperaar niet zonder deze app. !!
Veel plezier met deze app.!
Carla
Prima, weer een nieuwe cp er bij. Ik behoor echter tot de oudere categorie camperaars ( tot nu toe 39 jaar in het bezit van een Camper ) Ik heb geen app. Kan ik zonder app nu geen gebruik maken van deze nieuwe camperplaats ??

J.de Beer.
Schellinkhout.

Meest actuele nieuwsberichten


Naar nieuwsoverzicht