Family-for-4-uitrusting leverbaar in alle Malibu Vans

Nu een slaaphefdak ook als optie leverbaar is voor de Malibu Van Comfort 600 DB en 640 LE, zijn alle buscampers van Carthago-dochter Malibu verkrijgbaar met de family-for-4-uitrusting, ofwel: als vierpersoonscamper.

Het buscamperaanbod van Malibu bestaat uit vier verschillende series: de Van Compact, de Van Comfort, de Van Diversity en de Van First Class – Two rooms. Voor vrijwel alle campers was de family-for-4-optie al verkrijgbaar. De Malibu Van Comfort 600 DB en 640 LE sluiten daar nu bij aan en maken het rijtje compleet.

Stevige ladder

De Malibu Vans hebben in de regel twee slaapplaatsen: een dwarsbed of twee enkele bedden. Met het hefdak transformeren de Vans tot vierpersoonscampers. Een stevige ladder biedt toegang tot een volwaardige slaapruimte bovenin, met spotjes en met ramen voor licht en ventilatie. Het dak is gemaakt GFK, dat bescherming biedt bij extreem weer, zoals flinke hagelbuien.

De zes meter lange Malibu Van Comfort 600 DB heeft achterin een dwarsbed. De 640 LE is 36 centimeter langer en is uitgerust met enkele bedden. Beide Vans hebben het zogenoemde XL-Flexibad 1000, waarbij het toilet kan wegdraaien onder het bed, wat veel bewegingsvrijheid in de badkamer biedt. Twee vouwwanden zorgen in deze badkamer voor een volledig afgesloten douchecel. De Malibu Van Comfort 600 DB is leverbaar vanaf 78.230 euro en bij de 640 LE staat er 79.510 euro op het prijskaartje.