Bijzondere indeling in Weinsberg CaraLife

Weinsberg maakt sier met een nieuwe buscamper die helemaal is geïnspireerd op het populaire vanlife. De Weinsberg CaraLife valt op door zijn indeling, die in niets lijkt op die van andere buscampers.

Een bank met draaibare cabinestoelen vormt in veel buscampers de zitgroep, waar je bij binnenkomst tegenaan loopt. Dat is niet het geval in de Weinsberg CaraLife 630 LQ. De cabine en het woongedeelte zijn namelijk met een wand van elkaar gescheiden. Voorin zijn drie zitplaatsen: een bestuurdersstoel en een bank voor twee.

In het leefgedeelte is tegenover de schuifdeur de ruime hoekkeuken geplaatst, met twee gaspitten, een spoelbak en een compressorkoelkast van 90 liter. Op de kopse kant heeft het keukenblok een barkastje met ruimte voor glazen, flessen plus een uitklapbaar blad dat ook buiten als tafeltje kan dienen.

Douchecabine

De zitgroep, met twee banken tegenover elkaar, bevindt zich voor het dwarsbed. De vloer onder de tafel herbergt een verrassing: hierin zitten een douchebak, een douchegordijn, een douche en een kraanaansluiting verborgen. Door het gordijn omhoog te trekken, creëer je een heuse douchecabine. In de keuken is nog een spiegelkastje met ruimte voor verzorgingsproducten te vinden. De Weinsberg CaraLife 630 LQ heeft aan de achterzijde ook een aansluiting voor een buitendouche.

In de buscamper kunnen drie personen overnachten. Het dwarsbed biedt twee slaapplaatsen en van de bank is ook nog een bed te maken. Voor het dwarsbed is een beduitbreiding verkrijgbaar, die het ligoppervlak tot 210 bij 200 centimeter vergroot. Onder het bed is ruimte om bagage op te bergen. Weinsberg CaraLife 630 LQ is leverbaar vanaf 76.858 euro.