Chausson Golden Line als kantoor of avonturencamper

Voor grote kampeergezelschappen is de Chausson Golden Line niet bedoeld. Deze Franse buscamper heeft in de basis één slaapplaats, al is hij optioneel ook zeer geschikt voor duo’s. Dankzij de keuze uit verschillende indelingen en pakketten is de Golden Line helemaal naar eigen wens samen te stellen.

In de basis heeft deze 5,41 meter lange buscamper achterin een dinette die omgebouwd kan worden tot eenpersoonsbed. Draaibare cabinestoelen, een keuken, douche en toilet; het zit er allemaal in. Ook is de standaarduitvoering voorzien van een opbergplank tegenover de schuifdeur, met daarin (usb-)stopcontacten. Bij de achterdeuren zijn op de vloer sjorogen bevestigd, zodat het mogelijk is om een fiets mee te nemen.

Wie de basisuitvoering verder wil aankleden, kan kiezen uit drie soorten pakketten of een mix daarvan. Kampeerders die er met z’n tweetjes op uit trekken, zijn gebonden aan het comfortpakket, dit is het enige pakket met twee slaapplaatsen.

Het officepakket telt slechts één bed, daarvoor moet het zitgedeelte achterin worden omgebouwd. Met deze module richt Chausson zich op digital nomads; de dinettetafel is als bureaublad te gebruiken, er zijn extra stopcontacten en een houder voor een 24 inch-scherm.

Voor actievelingen die veel buiten zijn of sporten, is er het avontuurpakket. Dit omvat onder meer een buitendouche, een 120 watt-zonnepaneel en cabinejaloezieën. Het is mogelijk om alle pakketten met elkaar te mixen. Door te kiezen voor het comfortpakket en de office-module is het bijvoorbeeld mogelijk om met z’n tweetjes te slapen én te werken in de Chausson Golden Line.