NKC zoekt kandidaten ledenraad

Komend najaar is de verkiezing van de nieuwe ledenraad van de NKC. Daarom is de NKC op zoek naar enthousiaste en betrokken leden die zich willen inzetten voor de vereniging en zich kandidaat willen stellen voor de ledenraad. Aanmelden kan tot en met 30 mei.

 

Ledenraad

De ledenraad vertegenwoordigt alle camperaars en heeft samen met de directeur-bestuurder en de raad van toezicht een essentiële rol binnen de NKC. Een lid van de ledenraad heeft een belangrijke stem in de besluitvorming en denkt mee over de verdere ontwikkeling van strategie en beleid.

De ledenraad telt 21 leden en fungeert als algemene ledenvergadering van de vereniging. De ledenraad vergadert vier tot vijf keer per jaar in Soesterberg en is onder meer verantwoordelijk voor de vaststelling van het jaarplan, de begroting en de contributie en denkt mee over de koers van de vereniging. Elke drie jaar zijn er verkiezingen en leden hebben maximaal twee termijnen zitting.

De NKC zoekt kandidaten die lid zijn van de NKC en zich betrokken voelen bij de doelen en de activiteiten van de NKC en een brede interesse hebben in de onderwerpen, ontwikkelingen en trends waar de vereniging zich op richt. Steekwoorden: samenwerken, communicatief sterk en gemotiveerd. Ervaring in een bestuurlijke of adviserende rol is een pre.

Meer informatie over de ledenraad, de ledenraadsverkiezing en kandidaatsstelling staat op de website van de NKC.