Leden kiezen nieuwe ledenraad

Leden van de NKC hebben een nieuwe ledenraad gekozen: drie personen uit elk van de zeven regio’s. Er was veel te kiezen deze keer en NKC-leden hebben in groten getale gereageerd op oproepen om hun stem uit te brengen. De nieuwe ledenraad wordt eind van deze maand geïnstalleerd, voor een periode van drie jaar.

“Geweldig dat er zoveel stemmen zijn uitgebracht in deze verkiezingen. Ik kijk uit naar de samenwerking met deze enthousiaste groep leden”, reageert Stan Stolwerk, directeur-bestuurder van de NKC.

Diversiteit

De nieuwe ledenraad bestaat uit een diverse groep camperaars met verschillende achtergronden, maar met één gemeenschappelijk doel: de NKC de belangen van alle camperliefhebbers in Nederland het beste te laten behartigen. Ze hebben hun enthousiasme en betrokkenheid duidelijk laten zien tijdens de verkiezingscampagne en vormen een belangrijke steunpilaar in de verdere ontwikkeling van de NKC.

Stem van de camperaar

Een van de belangrijkste prioriteiten van de nieuwe ledenraad is het bewaken van de in het Strategisch Plan 2026 vastgelegde koers: het zijn van de partner in camperlife.  De ledenraad vertolkt hier de ‘stem van de camperaar’ richting bestuur en raad van toezicht.

 

De samenstelling van de nieuwe ledenraad per 28 oktober 2023:

Regio Noord

Hendrik Jan Gorter
Sem Dijkstra
Tom Dolleman

Regio Noord-Holland

Henk Reimink
Monique Ferron
Rein Bakker

Regio Midden

Bob Bouwhuis
Elzeline Bergisch
Ilona van Wamel

Regio Oost

Arno Garssen
Johan Beun
Yorick Lindeman

Regio Zuid

Frits-Wim van IJsseldijk
Jurriën van der Veer
Wim Souren

Regio Zuid-Holland

Bernard van Oosterbaan
Dick Paul
Marja Huizer

Regio Zuid-West

Co Berendsen
Denis Wood
Loes Franse