Kampeerauto 8 boordevol nieuwe campers

De afgelopen maanden presenteerden fabrikanten en bouwers hun nieuwe modellen voor 2022. In deze Kampeerauto staat een selectie van deze nieuwe modellen. Dit nummer is daarom met recht dubbeldik te noemen.

In deze editie worden ook de genomineerden voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2022 gepresenteerd. Vergeet niet te stemmen op nkc.nl/verkiezing. Stemmen kan nog tot 1 november.

Familiebanden

Camperen verbindt, versterkt en verbroedert. In deze Kampeerauto staan meerdere verhalen die deze stelling bevestigen. Zo bouwde een familie het afgelopen jaar gezamenlijk een ambulance om tot camper. Verder een inspirerend verhaal over tweelingbroers uit Haarlem. Zij erfden een Volkswagen T2 uit 1976, het oprichtingsjaar van de NKC, en begonnen samen aan een opknapbeurt van dit iconische campertje. En dan is er nog de campertrip die Jonathan Vandevoorde met zijn zoon Tom richting de Noordkaap maakte.

Isolatie

Maar deze editie van het magazine biedt meer: zo worden de mogelijkheden van het isoleren op een rij gezet. In een ander artikel is te lezen hoe je met preventie roest aan de camper kunt voorkomen, maar ook hoe je roest kunt bestrijden.

Natuurlijk bevat dit nummer ook reisinspiratie. Zo wordt gezworven door het Rijk van Nijmegen en stonden bezoeken aan Nederlandse kastelen en kasteeltuinen op het programma. Wat verder weg reisden we naar het Gardameer.

Kampeerauto 8-2021 ligt vanaf 5 oktober bij NKC-leden op de mat.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.