Nieuwe Kampeerauto verschijnt

De tweede editie van Kampeerauto wordt vanaf vandaag bij de leden op de deurmat bezorgd. Deze nieuwe editie bevat een scala aan interessante actualiteiten, handige campertips en prachtige camperbestemmingen om er lekker op uit te gaan.

In de rubriek Signalement komt de vraag aan de orde of liefde op het eerste gezicht bestaat, met betrekking tot campers. Verder is er aandacht voor hoe je ondanks een beperking zelfstandig kunt reizen in een camper en of het mogelijk is om een tandem achter op de camper te vervoeren.

Als het gaat om reizen bevat de nieuwe Kampeerauto verhalen over een fietstocht op Zuid-Spaanse voormalige spoortrac├ęs, een zoektocht naar bronzen beelden in Bratislava, de leukste activiteiten op de Veluwe, de magie in de Morvan en over een reis in het schilderachtige Saksen, achter een romantische Duitse schilder aan.

Dit en nog veel meer is te ontdekken in de nieuwe editie van Kampeerauto. Kampeerauto-2-2024 is vanaf vandaag zowel op papier als digitaal beschikbaar. De digitale versie is te vinden via de app NKC Magazine en op de website.