Kampeerauto 1-2024 verschijnt

De eerste editie van Kampeerauto in 2024 wordt vanaf dinsdag 23 januari bij de leden bezorgd. Hierin komt van alles terug: ontroerende verhalen, handige reistips en actuele informatie die de camperaar niet kan missen.

In de rubriek Signalement komt een dromen-waarmakend stel met een gewrapte VW T6 bus aan het woord. De rubriek Lang gebruikt laat de liefde zien van Henk Visscher voor zijn Scania-ex-legertruck. Verder biedt deze Kampeerauto een mooi verhaal over op reis gaan met alzheimer en ook tips over een sportief leven tijdens een uitstapje met de camper.

De nieuwe editie bevat reisverhalen met mooie ervaringen. Een ecologisch verantwoorde reis door het prachtige Noorwegen, een volgeplande vakantie in het Duitse Ruhrgebied, zwerven door het winterse Friesland en een fietsvakantie door Italië en Zwitserland.

Dit, heel wat campernieuws en meer is te ontdekken in deze nieuwste editie. Kampeerauto 1-2024 ligt vanaf 23 januari bij NKC-leden op de deurmat. Het nummer is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.