Integraal Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86 krijgt update

De jachtlook is regelmatig te zien in de interieurs van luxe integraalcampers. Zo ook in de Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86, die voor seizoen 2022 is vernieuwd. Ook de indelingen 90 en 64 kregen een update.

Van buiten oogt deze witte Mobilvetta-integraal strak en modern, dankzij de grijze kleurvlakken en zwarte striping. De voorzijde is voorzien van geïntegreerde ledverlichting. Bij de standaarduitrusting hoort een panoramadakraam van 100 bij 80 centimeter boven de bestuurderscabine. Het dak is te openen en heeft een verduistering hor.

Face-to-face-indeling

Het interieur van de K-Yacht Tekno Line 86 heeft een typisch Italiaans design en bevat een combinatie van licht en donker, hout en hoogglans. De banken staan tegenover elkaar in de face-to-face-indeling. De banken zijn om te bouwen tot twee stoelen met gordel, die naar voren zijn gericht.

De compacte keuken is voorzien van slimme ruimtebesparende oplossingen. De grote spoelbak is geheel of gedeeltelijk met een plaat af te dekken. Zo ontstaat extra aflegruimte. Datzelfde principe is toegepast op het driepitsgasstel: een snijplank dient hier als afdekking voor een deel van de pitten. De badkamer is eveneens luxe ingericht. De separate douche is tegenover het toilet en de wastafel te vinden.

Enkele bedden

De Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86 heeft achterin enkele bedden, waarvan ook een groot tweepersoonsbed is te maken. Hieronder is veel opbergruimte. De slaapkamer is met een deur af te sluiten. Het hefbed voorin biedt nog eens twee slaapplaatsen.

De Fiat Ducato met 130 pk-motor doet dienst als basisvoertuig. Vanaf dit jaar wordt hij standaard gebouwd op een AL-KO-chassis. De garage van deze integraalcamper is verwarmd. Verder is de integraal voorzien van een dubbele bodem. Dankzij de verswatertank van 145 liter en de afvalwatertank van 135 liter is het mogelijk om langer zelfvoorzienend op pad te gaan.

Het rijklaargewicht van 3.135 kilogram laat niet veel ruimte voor bagage. Het is daarom aan te raden om het maximumgewicht op te laten waarderen naar 4.400 kilogram. Dan moet de bestuurder wel minimaal het C1-rijbewijs hebben. De Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86 is leverbaar vanaf 102.485 euro.