LMC presenteert buscamper Innovan

Met de presentatie afgelopen week van de Innovan heeft de Duitse camperbouwer LMC nu ook een buscamper in het aanbod. Dit instapmodel is beschikbaar in drie indelingen, die in lengte variëren van 5,40 tot 6,40 meter. Hij is leverbaar in wit, metallic zwart, en twee grijstinten. Basis in de Fiat Ducato.

De zogenoemde First Edition – die naar verwachting halverwege deze zomer bij de dealer staat – is compleet uitgerust. Een luifel, achteruitrijcamera, wielen van 16 inch, een 140 pk-motor en andere zaken zijn bij de standaarduitrusting inbegrepen. Het design aan de buitenzijde is sportief, met kleurvlakken in rood, lichtgrijs en antraciet. Het interieur is modern en rustig. Hier overheerst de kleur taupe, gecombineerd met licht eikenhout. De bovenkastjes en keukenlades zijn greeploos.

 

Hefdak voor extra slaapplaatsen

In de LMC Innovan 540 en 600 is een dwarsbed voor twee personen te vinden. De 640 heeft twee enkele bedden in de lengterichting. Het optioneel leverbare slaaphefdak biedt nog twee extra slaapplaatsen. Het zitgedeelte bestaat uit de draaibare cabinestoelen en een bank, die is voorzien van Isofix-bevestigingspunten. Om ruimte te kunnen creëren, is de tafel deelbaar. De meubels hebben een speciale coating die voorkomt dat vingerafdrukken op het oppervlak zichtbaar zijn. In de badkamer voeren wit en antraciet de boventoon. Hier is ruimte voor een hoekwastafel, een toilet en een douche. Het badkamerraam kan open voor ventilatie.

 

De geïsoleerde en verwarmde verswatertank is weggewerkt in de vloer. Daardoor is er in de camper zelf meer ruimte voor bagage. De verwarming werkt op diesel. De LMC Innovan is leverbaar vanaf circa 56.000 euro.