Slanke integraal: Carthago C-compactline I 143 LE

Met een lengte van 6,95 meter en een breedte van 2,12 meter is de Carthago C-compactline I 143 LE redelijk compact. De integraal heeft een vernieuwde look, inclusief een nieuwe achterkant.

Carthago nam ook de binnenkant van de slanke integraal onder handen. Het luxe interieur heeft een mix van warme houttinten en hoogglans wit. De L-vormige zithoek heeft twee goedgekeurde gordelplaatsen. Het hefbed boven het zitgedeelte is te vervangen door bovenkastjes. Opvallende optie is de nieuwe geïntegreerde tv-kast, waar een flatscreen van 32 inch in past.

Badkamer met bewegingsvrijheid

Door de badkamer net iets anders in te richten, biedt deze meer bewegingsvrijheid. De ronde douche is met een wand af te scheiden van de wastafel en het toilet. Tegenover de badkamer is de keuken, met daarnaast de Slimtower-koelkast van 145 liter. De zes grote lades hebben een softclose-sluiting.

Helemaal achterin zijn de enkele bedden – waar ook een groot bed van is te maken – met bovenkastjes rondom. Onder de bedden zitten twee ruime kledingkasten. Deze zijn eenvoudig bereikbaar door het voeteneinde omhoog te liften.

Verwarmde scootergarage

De Carthago C-compactline I 143 LE staat standaard op de Fiat Ducato, met verlaagd AL-KO-chassis en diverse assistsystemen. De geïsoleerde en verwarmde garage is tot 350 kilogram te beladen, wat betekent dat er een scooter in past. De verlaagde laadkant maakt het beladen eenvoudiger. De camper is leverbaar vanaf 101.585 euro.