Sun Living V60 SP Family: buscamper voor het hele gezin

Met het hele gezin in een buscamper? Dat kan in de nieuwe Sun Living V60 SP Family. Deze buscamper heeft achterin twee tweepersoonsbedden boven elkaar. Doordat deze ruimte flexibel te gebruiken is, bestaat er ook de mogelijkheid om veel bagage mee te nemen.

De Family is de derde in de V-serie van buscampers van Sun Living, die verder bestaat uit de V60 SP met een dwarsbed en de 65 SL met enkele bedden. Het slaapgedeelte in de V60 SP Family is flexibel in te richten. Het bovenste bed is eenvoudig te verwijderen en door het onderste bed opzij te klappen, ontstaat een enorme bagageruimte, waar ook fietsen kunnen staan.

Zilver of wit exterieur

Net als de andere modellen van Sun Living, is de V60 SP Family verkrijgbaar op de Citro├źn Jumper of de Fiat Ducato. Beide basisvoertuigen zijn voorzien van de nieuwste Euro 6-motor en diverse assist-systemen. Het exterieur is naar keuze zilver of wit. Sun Living stak de buitenkant van de campers in een fris jasje, met onder meer nieuwe belijning. De V60 SP Family is standaard voorzien van een elektrisch opstapje. Een schuifdeur met soft-closesluiting behoort tot de opties.

De camper is uitgerust met ledverlichting, diverse USB-aansluitingen en Truma-verwarming. Optioneel is de Sun Living leverbaar met een verwarmde watertank, waarmee de buscamper klaar is voor een wintervakantie.

Meer zitcomfort

Een familiebuscamper heeft natuurlijk vier zitplaatsen met gordel. Verder heeft Sun Living in alle campers de rugleuning van de bank aangepast, wat het zitcomfort verhoogt. De keuken heeft twee gaspitten, een spoelbak en een compressorkoelkast van 84 liter. Tegen meerprijs is een exemplaar van 138 liter leverbaar. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. De familiecamper is leverbaar vanaf 53.450 euro.