Zeven nieuwe camperplaatsen

In de eerste twee maanden van dit jaar zijn er zeven nieuwe camperplaatsen geopend, waarvan vier in Nederland en drie in België. Een van deze nieuwe locaties is Camperplaats Jachthaven De Driesen, gelegen in het Middelaars recreatiegebied De Mookerplas in Limburg. Met ruimte voor tien campers en alle nodige faciliteiten, heeft havenmeester Jules Peters een hoge verwachting van deze nieuwe camperplaats.

Jachthaven De Driesen staat bekend als een van de mooist gelegen jachthavens van Nederland, met een prachtig uitzicht over de plas De Grote Siep en op de achtergrond de Sint-Jansberg. Jules Peters, havenmeester van Jachthaven De Driesen: “We kregen de afgelopen jaren regelmatig vragen of er bij onze haven ook plaats was voor campers, gezien de duidelijke groei in deze markt. We hadden een braakliggend terrein grenzend aan de jachthaven waarvoor we een functie zochten. We hebben dat terrein ingericht als camperplaats.”

Naast stroom zijn alle faciliteiten beschikbaar voor gasten, zoals toiletten, douches, was- en droogmachines, afvalcontainers en een plek om het chemisch toilet te legen. Bovendien is er een afwasruimte voor campergasten, alles met een mooi uitzicht over de haven en het meer.

Op loopafstand in Plasmolen is er een uitgebreid horeca-aanbod, terwijl bij de haven zelf restaurant De Loopplank gelegen is. Hier kunnen gasten genieten van verse koffie, stevige lunches of een uitgebreid diner.

Peters voegt toe: “We verwachten de komende jaren veel campergasten te mogen verwelkomen en hen dezelfde kwaliteit en service te bieden waar onze varende gasten al jaren van genieten.”

De camperplaats is geopend van 29 maart t/m 31 oktober. De sitecode van Jachthaven de Driesen op Campercontact is 108327. Een overzicht van de andere nieuwe camperplaatsen is te vinden op de website van de NKC.