Nieuw camperpark opent deuren in Brabants Oirschot

In Oirschot is afgelopen woensdag 24 april het gloednieuwe Camperpark Viermannekesbrug van start gegaan. Het in het hart van Brabant gelegen park biedt veel voorzieningen voor camperaars en een mooie natuurlijke ligging, stelt eigenaar Jolanda van der Schoot. Er is ruimte voor maar liefst 96 campers.

Van der Schoot deelde haar plannen om een camperpark te realiseren en richtte zich tot de NKC voor deskundig advies en ondersteuning. “De NKC heeft ons voorzien van waardevolle informatie, waardoor we precies wisten wat nodig was om dit idee te realiseren”, verklaart ze.

In de omgeving van camperpark Viermannekesbrug kunnen wensen van natuurliefhebbers in vervulling gaan. “Gelegen nabij wandelknooppunten, wandelroutes langs de beek de Beerse, en op loopafstand van het prachtige natuurgebied Kampina, is het park een ideale uitvalsbasis om van de natuur te genieten”, zegt Van der Schoot. Verder kunnen gasten de Brabantse gastvrijheid ontdekken, met de centrale ligging van het park tussen steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

De camperplaats biedt diverse comfortabele plekken voor campers. “Er zijn plaatsen met grijswaterafvoer, watertappunten en elektriciteit. Twee goed uitgeruste lozingstations en chemisch-toiletzuilen staan tot de beschikking van de gasten. Binnenkort wordt ook een wasunit geïnstalleerd, waar gasten gebruik kunnen maken van een wasautomaat en droger. Bovendien kunnen de gasten verse broodjes voor de ochtend bestellen.”

Het enthousiasme voor het nieuwe camperpark is duidelijk merkbaar, met de eerste reserveringen die al waren gepland voor de openingsdag. De sitecode van Camperpark Viermannekesbrug op Campercontact is 108360.