Nieuwe camperplaats in Punthorst

In Punthorst is afgelopen zaterdag 9 maart Camperplaats Welverdiend geopend. De eigenaren koesterden al geruime tijd de ambitie om een dergelijke voorziening te realiseren. De eerste geluiden over de nieuwe camperplaats zijn zeer positief.

“We hadden altijd al het idee om een camping bij ons huis te beginnen, maar om diverse redenen is dat er nooit van gekomen”, aldus Bert Kuiper, samen met zijn vrouw Klaasje Kuiper eigenaar van de nieuwe camperplaats. “Toen ontstond het idee om een camperplaats te starten. Met een ruim stuk grond tot onze beschikking zagen we hierin een mooie kans om onze plannen te realiseren.”

Camperplaats Welverdiend biedt de gebruikelijke voorzieningen, zoals water en stroom. Verder wordt er gewerkt aan de installatie van wifi, de aanleg van een jeu-de-boulesbaan en het aanbrengen van beplanting op het terrein. Er wordt hard gewerkt om de camperplaats spoedig te voltooien.

Gelegen in een rustige omgeving, wordt Camperplaats Welverdiend omringd door prachtige natuurgebieden. Voorbeelden hiervan zijn een bos van ongeveer 940 hectare, beheerd door Staatsbosbeheer in Staphorst en een bos achter de camperplaats, die uitnodigen tot heerlijke wandel- en fietstochten. Bovendien liggen de steden Zwolle en Meppel op een kleine twintig minuten autorijden, waar voldoende winkelgelegenheden te vinden zijn.

De eerste bezoeker van de camperplaats was een vlogger, die er zeer positief was, net als de eerste reviews op Campercontact. De camperplaats heeft plek voor maximaal elf campers en is het hele jaar geopend. De sitecode van Camperplaats Welverdiend op Campercontact is 108370.