Face-to-face-indeling in nieuwe Carado T 459

Carado komt met een elfde indeling in de T-serie: de 7,40 meter lange T 459, een halfintegraal mat langsbanken tegenover elkaar. Met deze zogenoemde face-to-face-indeling ontstaat veel bewegingsvrijheid in het leefgedeelte. Het panoramadakraam en de lichtgrijze bekleding van de banken en stoelen helpen daar ook aan mee. De meubels maken het plaatje compleet, dankzij het lichte houtdecor in combinatie met hoogglans wit.

Carado Teilintegrierter Exterieur

Ombouwen zitbanken

Het zitgedeelte biedt plaats aan zes personen. Door de banken om te bouwen, ontstaan vier goedgekeurde zitplaatsen voor onderweg. Wie met kinderen wil reizen, kan gebruikmaken van de Isofix-bevestiging voor extra veiligheid. Onder de rechterzitbank is een schoenenvak te vinden.

De kookplaat heeft drie gaspitten met piëzo-ontsteking en de gootsteen heeft een afdekplaat. De koelkast van 113 liter bevat een vriesvak van 14 liter. Tegen een meerprijs is dit uit te breiden naar 167 en 29 liter. In het midden van de camper is het sanitair te vinden. De douche is tegenover de wastafel en het toilet geplaatst. De badkamer is af te sluiten van de slaapkamer en het leefgedeelte. Zo ontstaat een Raumbad.

Queensbed met opbergruimte

In de slaapkamer staat een queensbed van 195 bij 150 centimeter. De bergruimte onder het bed is zowel van binnen als buiten bereikbaar. Achter het bed is een deels gecapitonneerde wand met sfeerverlichting en bovenkastjes. Daarnaast staan twee hoge kledingkasten. Optioneel is de T 459 uit te breiden met een hefbed. In de camper zijn meerdere 230V-stopcontacten en USB-aansluitingen aangebracht.

Net als de andere halfintegralen van Carado staat de T 459 op de Fiat Ducato. Deze heeft een 2.3-liter-multi-jet-motor van 120 pk. De wagen is leverbaar vanaf 61.090 euro.