Eura Mobil Activa One 650 HS: compacte alkoof met ruimte

Alkoofcampers hebben de naam vooral geschikt te zijn voor grote gezinnen. De Eura Mobil Activa One 650 HS van 6,5 meter lang is echter ook geschikt voor een stel of kleiner gezin. Het enige vaste bed is in de alkoof te vinden, waardoor er opvallend veel leefruimte is.

Euramobil Aone650hs Aussen 0035 Dina3 Web

Bijzonder in een camper van deze afmeting is dat achter in de camper een grote rondzit te vinden is. Hier kunnen zes personen zitten. Wie met meer dan twee mensen op vakantie gaat, kan deze rondzit eenvoudig ombouwen tot een bed van 200 bij 140 centimeter.

Grote garderobekasten

De keuken in het midden van de camper, links van de ingang, heeft een groot werkblad, drie gaspitten en een wasbak. Daartegenover staat de koelkast van 140 liter, met een vriesvak van 25 liter. In de badkamer is een douche en een wegschuifbare wastafel. Twee grote garderobekasten bieden voldoende plek voor kleding.

De alkoof boven de cabine is bereikbaar via een stevige uitklapbare trap. De wand waartegen deze is bevestigd, doet ook dienst als afscheiding tussen de cabine en de opbouw. Er is keuze tussen twee enkele bedden van 200 bij 80 centimeter of een tweepersoonsbed van 200 bij 150 centimeter. Aan het hoofdeinde zijn aan beide kanten klapraampjes en aflegvakjes te vinden.

Geschikt voor winterkamperen

De Eura Mobil Activa One 650 HS is geschikt voor winterkamperen. Dat is mede te danken aan de gfk-opbouw, die voor isolatie zorgt én de camper tegen hagel beschermt. De verwarmde dubbele bodem is 37 centimeter hoog en biedt plaats aan de watertanks. Ook is daar ruimte voor bagage.

Als basisvoertuig dient de Fiat Ducato, die een 2,3 liter-motor van 140 pk. In totaal zijn er vier goedgekeurde zitplaatsen. De compacte alkoof is leverbaar vanaf 78.950 euro.