Vrijwilligers NKC krijgen onderscheiding

Op het jaarlijkse vrijwilligersweekend van de NKC zijn vijf vrijwilligers in het zonnetje gezet met een NKC-onderscheiding: zij kregen de zilveren NKC-speld uitgereikt, vanwege hun bijzondere inzet voor de NKC.

v.l.n.r. Harrie Baas, Biena Baas, Joke de Wolf, Joop van Egmond, Marjo van Egmond

Harrie Baas (l) is al vele jaren zeer actief in het evenemententeam van regio Noord en heeft zich bijzonder ingezet voor alles wat met verkeer te maken heeft, zoals de rijvaardigheidstraining van de NKC. De kennis die hij als politieman heeft opgedaan, komt daarbij zeer van pas. Zijn echtgenote Biena Baas is daarbij een stille, maar onmisbare kracht op de achtergrond. Camperuitstapjes worden veelal gepland rond activiteiten van de NKC, waarbij zij het is die de puntjes op de i kan zetten, zodat alles soepel verloopt.

Dat geldt ook voor Joke de Wolf (midden), de aanjager achter camperplaatsspecialist en erelid Wim de Wolf: bescheiden en haast onzichtbaar op de achtergrond, maar zeer effectief. Joop en Marjo van Egmond (r) kregen hun onderscheiding vanwege hun jarenlange inzet voor het evenemententeam Zuid-West, dat elk jaar weer een goedlopend programma wist te presenteren. Joop van Egmond was jarenlang coördinator van dit team en Marjo van Egmond had de rol van promotor.

Onder luid applaus namen de vijf hun onderscheiding in ontvangst.